Kratka kosa je idealan izbor za ljetnje mjesece: Ovih 6 kratkih frizura su hit ljeta 2018!

Pogledajte najljepše kratke frizure za ljeto 2018. godine – da li biste se vi ovako ošišali?

Mnoge žene se trude da smršaju i imaju tamniji ten tokom ljeta, ali izgled lako možete promijeniti i šišanjem kose, piše Lepa & srećna.

Kratka kosa je idelan izbor za ljeto, jer se lako oblikuje, a biće vam lakše da podnosite vrućine. Mnoge poznate dame se pred letnju sezonu šišaju, na primjer Dženifer Lopez, a vjerujemo da ćete i vi poželjeti da isprobate nekoliko novih trendova za kratke frizure.
Ove sezone je definitivno u trendu paž frizura u različitim varijantama, pa nećete pogriješiti sa jednostavnim ravnim pažom do ramena, tako se nedavno ošišala popularna plus sajz manekenka Ešli Grejem, ali pun pogodak će biti i romantičan talasasti paž koji je savršena frizura za svaku priliku.
Ukoliko ne volite paž frizuru, onda možete skratiti kosu, vezati je i nositi spušten rep ili napraviti riblju kost. Ovog ljeta je jednostavnost i klasična stil apsolutni HIT, što znači da mnoge trendi frizure možete napraviti same kod kuće.

Za dame koje žele drastičnu promjenu stručnjaci za ljepotu preporučuju ultra kratku frizuru koju je donedavno nosila glumica i model Zoe Kravic. Takođe, pravi izazov za ljepotu je HIT kratka uvijena kosa u stilu Skarlet Johanson.

Ovog ljeta su u trendu prirodne nijanse kose, poput smeđe, crne i med plave. Ukoliko ipak volite da eksperimentišete bojama, onda se odlučite za popularnu balejaž tehniku farbanja kose. Naravno, i ove sezone je apsolutni trend “wet hair look”, odnosno efekat mokre kose.

Pogledajte kako izgledaju frizure za ljeto 2018: