KORA NARA JE ODLIČAN LIJEK ZA STOMAČNE TEGOBE, A POSEBNO KOD PROLJEVA!

Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi crijevnih muka je kora nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci.

U jednom ruskom časopisu objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama“ ruskog travara G.I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za izlječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slijepog crijeva (bez hirurške operacije), salmoneloze.

Odnos suhih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suhih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode.

Pokriti tacnom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Poslije toga može da se pije. 8VAŽNA NAPOMENA: kore ne bacajte.

Nakon toga, liječenje je počelo. Za izlječenje od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slijepog crijeva) potrebno je oko pet sati nakon što se počne uzimati ovaj čaj.

Lijek treba konzumirati na sljedeći način: Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje (čaše). Nemojte ga cijediti. Ponovo poklopite tacnom.

Ako poslije 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo liječenje je završeno. Ako poslije 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje.

Proces liječenja nastavlja se i u naredna tri sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka liječenja.