Kontroverzni numerolog upozorava: “Spremite se, dolaze nam poplave biblijskih razmjera!”

Čovjek koji je predvideo Nibiru tvrdi: “Svijetu je suđena još jedna poplava biblijskih proporcija koja bi mogla predstavljati kraj svijeta”.
Hrišćanski numerolog Dejvid Mid je tokom cijele godine predviđao dolazak Nibiru, mitske planete koja će navodno uništiti planetu.

Dejvid Mid

Ovde treba napomenuti da su neki mediji namjerno iskrivili njegovo proročanstvo da će kraj svijeta doći 23. septembra 2017 što Mid nije izjavio. On je tačno rekao ovo: Kraj svijeta počinje 15. oktobra i trajaće 7 godina a sve će početi od ovog datuma kada počinju veliki zemljotresi, poplave, suše i druga dešavanja, piše webtribune.rs.

Da nešto ne ide kako treba priznali su eminentni naučnici pa i kontroverzni NASA jer je u naš Sunčev sistem prošle sedmice ušla vanzemaljska letjelica nepoznatog porijekla.

Svašta je moguće a to tvrdi i legendarni naučnik Hokins koji misli da su vanzemaljci blizu Zemlje. On je u više navrata upozoravao da se igramo životima ljudi šaljući signale u kosmos.
Sada Mid tvrdi da će poplave slične dešavanjima sa Nojevom barkom udariti Zemlju i da će samo neki biti pošteđeni.

Mid kaže da su znaci počeli kada je Hitler došao na vlast u nacističkoj Njemačkoj.

U članku za “Planet X News”, Mid je napisao: „Kad je Hitler došao na vlast u Njemačkoj, jedna od prvih stvari koje je uradio je bila zatvaranje crkvi.
Istinski „Božiji ljudi“ u Njemačkoj su bili zatočeni ili ubijeni. Isus je rekao da će se Nojevi dani ponoviti na kraju crkvenog doba. Danas imamo ponavljanje tog cijelog procesa. Dobro protiv zla. Bog protiv Satane. Međutim, ovo je kraj narode, ovo je zadnje poglavlje.

 

Ove izjave dolaze nakon što je tim hrišćanskih istraživača pronašao ono za šta tvrde da je „99,9 odsto“ siguran dokaz Nojeve barke, ispod snijega i vulkanskog ostatka na planini Ararat u Turskoj.
Ovaj tim sa sjedištem u Hong Kongu, tvrdi da je pronašao drvene djeliće sa strukture za koju su uz pomoć ugljenika utvrdili da je stara 4800 godina, i koja je pronađena oko 4500 metara nadmorske visine.

Jung Vingčung, režiser koji je pomogao prilikom pronalaženja ostataka, rekao je da: „Nije 100% sigurno da je to Nojeva barka ali 99,9% smo sigurni da jeste“.

Tim je naveo da je struktura imala nekoliko kabina, uključujući drvene grede. Naknadno su otkrili i ono što bi trebala biti drvena vrata, zidovi, ekseri, pa čak i stepeništa.

Da li se pitate, kakav je to potop bio kada se toliki brod nasukao na 4,5 kilometra nadmorske visine?