KOMPLETAN HOROSKOP za avgust

Ovan

Dom i porodica će vam biti važnija od svega. Mnogo pripadnici ovog znaka će se u ovom mjesecu odlučiti, da započnu zajednički život, gradnju doma ili vjenčanje. Puno smirenosti i pozitivne energije vas očekuje u narednih 30 dana.

Bik

Finansije i dobici će vam ulivati volju za boljim sutra. Druženje će vam pomoći da odmarate od zahtjevnih poslovnih aktivnosti, kojima ste prepušteni zadnjih mjeseci. Ljubavna situacije će biti stabilna.

Blizanci

Pronaćiće te novi način zarade, dodatni izbor prihoda ali i nove prijatelje. Mnogo blizanaca će ovaj mjesec doživjeti konkretne nagrade i bolje finansijske uslove. Moguća kupnja nekretnine ili povećan interes za uzgoj nekih biljaka.

Rak

Odlične volje, poleta i energije ćete uspješno obavljati radne zadatke. Smješe vam se dobitci, bolje materijalne prilike i učvršćavanje ljubavne veze. Porodični život će biti stabilan.

Lav

Budi se vaša čuvena energija i optimizam. Proteklih mjeseci ste blago stagnirali i mirovali, sada je došlo vrijeme da demonstrirate sve svoje talente i umijeća. Još uvijek će vašu maštu buriti tajna ljubav ili nesretna zaljubljenost, ali još samo malo pa ćete dobiti šansu da i to okrenete u svoju korist.

Djevica

Drugačije poslovne prilike i povećana briga za higijenu te zdravlje, zaokupljati će vas ovog ljetnog mjeseca. Finansije će živahno nalaziti put do vas. Pazite se hrane sumljivog porijekla.

Vaga

Poslovni uspjeh i puno dobre energije u poslovnim sferama. Povezat ćete se sa nekim važnim ljudima koji će vam pomoći da realizirate poslovne ideje. Ljubavni život će biti kvalitetniji. Mnogi će se uključiti u rad nekih humanitarnih društava, željeći poboljšati svoju okolinu.

Škorpion

Čekaju vas dalja putovanja i pročavanje kulturacijskih razlika. Mnogo će vam značiti odmor i odmak od ustaljenih poslova i situacija. Partner će vam ispunjavati i najmanju želju, zbot toga ćete se odlično osjećati.

Strijelac

Odlične ljubavne prilike, ili učešće u kulturnim događajima, pomoći će vam da se okolini pokažete u najboljem i malo drugačijem svjetlu. Mogućnost sklapanja braka ili novih ljubavi je povećana.

Jarac

Neki prijateljski ili rodbinski odnosi će biti uzrok nejasnoća, zbunjenosti i manupulacija koje ćete spretno otkrivati. Mirniji mjesec, u kojem ćete pažnju uspjeravati na bračne odnose i partnera, koji će vam značiti više od svega.

Vodolija

Bez većih promjena i preobrata ćete preživjeti ovaj mjesec. Blage finansijske poteškoće vas čekaju oko sredine mjeseca. Kraj mjeseca će donijeti poboljšanje i odlične ljubavne promjene

Ribe

Neumjereno trošenje i nekonsistentnost pri sticanju materijalnih dobara, će biti osnovni problem ovog mjeseca. Ljubav će biti stabilna, a moguća su i nova poznanstva. Ipak, malo više opreza u poslovnom životu neće biti na odmet.