Komentari na vijest o momku koji se zaljubio u prostitutku: OPČINILA ME, PA SAM SE ZALJUBIO U MAGARCA I  ZAVRŠIO U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI

Mladić (28) kaže da je unajmio prostitutku, ali da se ona preko noći pretvorila u magarca. Šta kažu psihijatri? Pogledajte neke od komentara ljudi, koji su sebe oprepoznali u ovoj priči:

Slučaj 28-godišnjeg Moyo N. iz Zimbabvea je tema kojoj mediji širom svijeta pridaju sve veći značaj. Mladić je upućen na psihijatrijsko liječenje. Međutim, specijalisti su ustvrdili kako on nije slučaj za njih. Za njegov postupak nemaju odgovora, ni komentara!

Moyo N. je krajem oktobra poželio da provede noć sa uličnim prodavačicama ljubavi. Svidjela mu se, kaže, jedna jako lijepa i seksipilna dama. Platio je 25 dolara da provedu noć zajedno. I proveli su. Moyo je, kaže, uživao kao nikada ranije u životu.

“Ta žena me osvojila. Ludo sam se zaljubio i imao sam je namjeru zaprositi – kaže 28-godišnji mladić.

Sjeća se da su zaspali pred zoru, čvrsto pripijeni jedno uz drugo. Ujutro kada se probudio kraj njega je ležao magarac.

U ovu njegovu priču niko nije povjerovao. Intervenirala je i policija u zimbabveanskom gradu Zvishavaneu. Uhapsili su ga i optužili za blud nad životinjama.

“Mislim da sam i ja isto magarac. Ne znam što se dogodilo kada sam napustio kafić, ali ozbiljno sam zaljubljen u magarca – rekao je na sudu Moyo, dodavši kako se iznenadio kada je idući dan čuo kako ga ljudi optužuju da je spavao s magarcem.

Sud je naložio liječenje mladića u psihijatrijskoj ustanovi. Nakon što psihijatri nisu otkrili nikakve poremećaje, a on i dalje luduje za magaricom i tvrdi kako je to bila prostitutka, sve su glasniji zahtjevi da se on podvrgne tretmanima egzorcizma.

Pogledajte neke od komentara na ovu vijest:

Ivan – Konacno jedna lijepa vijest. Zelim im sve najbolje, i da uspješno prodju psiho-test.

Sudko – Ako je magarica u pitanju, onda je sve u redu. A ako je magarac, onda je u pitanju teška perverzija.

Jasko – I ja sam na izborima mislio da glasam za ljude kad ono poslije sve magarci. Ne zna se ko je veći od kojega. Svima nama na Balkanu treba psihijatar!!

Neso – I moja djevojka je zaljubljena u magarca, pa ne vidim da o njoj pišete.

Maja – Tu je prste sigurno umiješala zla vještica,…

Amko – I ja sam jednom bio zaljubljen u magaricu, u stvari više puta…. Tada sam raščistio sa ljubavlju…

Prle – Ne napisaste da li je ljubav obostrana,hahaha!!! Ovom liku ni Bog ne može da pomogne a kamoli psihijatri.