KOME ĆETE PRVO POMOĆI NA OVOJ SLICI? DA LI STE PRAVDOLJUBIV, OSJETLJIV, RADOZNALI ILI STE FLEGMAN!?

Pogledajte ovu fotografiju i bez mnogo razmišljanja odgovorite ko je osoba kojoj biste najprije pomogli ako biste se našli u ovoj situaciji.

 

    OSOBA BROJ 1

Vi ste dobro odgojeni i vaspitani, sa snažim osjećanjem za moral i poštovanjem tradicionalnih vrijednosti.Problemima uvijek pristupate racionalno i nikada ne reagujete a da niste dobro promislili o svojim postupcima. Zbog ovoga vam je ponekad teško da prihvatite nepravdu u svijetu. Često vam daju da završavate poslove koji su drugim ljudima dosadni.

OSOBA BROJ 2

Vaš izbor ukazuje na to da ste veoma osjetljvi i da ste više puta u prošlosti bili povrijeđeni. Nerijetko vam prebacuju da morate da skinete ružičaste naočare i spustite se na zemlju. Ipak, prijatelji vas obožavaju jer znaju da ćete uvijek biti tu za njih.

OSOBA BROJ 3:

Vi ste neko ko uživa u zabavama, akciji i životu uopšte. Nikada nećete raditi ono što ne morate, već ćete se truditi da u svemu uživate do krajnjih granica. Vi ste pirodni vođa i privlačite ljude oko sebe kao magnet.

OSOBA BROJ 4

Vi ste vječiti optimista i neko ko uvijek posmatra vedru stranu života. Rijetko se fokusorate na probleme i u stanju ste da sa svima pronađete zajednički jezik. Vrlo ste radoznali i ne podnosite rutinu i kada ste zatvoreni među četiri zida.