Kombinacije šminke, frizure i odjeće koje će odlično pristajati svakoj ženi

Neke stvari su jednostavno bolje kada su zajedno… Crno vino i sir, jagode i čokolada, sunce i more… Isto pravilo važi i kada želite da dobro izgledate: prava šminka i frizura će vašu lijepu odjevnu kombinaciju napraviti još ljepšom. Pročitajte par prijedloga šminke, frizure i odjeće stvorenih jedno za drugo.

 

Pastelne boje + ružičasta

Prigušene pastelne boje će biti veliki hit i naredne sezone, a da ne biste uzgledali “isprano”, začinite odjevnu kombinaciju ružičastim karminom i torbicom iste boje. Takođe, uz karmin će vam biti potrebna minimalna šminka, a krajnji rezultat je više nego odličan.

 

Blejzer po mjeri + opuštena frizura

Da prikažete svoju jaku, ali ženstvenu stranu, najbolje je da se odlučite za muško ženski kontrast. Kada sljedeći put obučete odijelo, napravite frizuru koja će slobodno padati i biti bezobrazno ženstvena.

Čiste linije + savršena elegancija

Grafički kolor bloking u osnovnim bojama zahtijeva frizuru koja je jednako elegantna. Ravni, centralni dio dopunjuje geometrijske linije gornjeg dijela te drži simetriju u savršenoj ravnoteži.

Elegantna haljina + labavi konjski rep

Labavi konjski rep sa farmerkama i džemperom? Fino, ali ništa posebno. Ali, napravite istu frizuru i uparite je sa nekom od ovogodišnjih elegantnih haljina? Dobićete fantastičnu kombinaciju, a odavaćete utisak da ste se “uboli” pravi izgled za čas posla.

 

Silueta olovke + mačije oči

Kanališite svoju unutrašnju zavodljivu sekretaricu kroz haljinu ili suknju koja prikriva obline i pada preko koljena. Precizno povučena linija crnog tuša na kapcima će upotpuniti efekat. Cipele ili torbica sa životinjskim dezenom i kombinacija je ubitačna.

 

Ledeno plava + crveni karmin

Brinete se da će crveni karmi izgledati preizazovno ili prenapadno? Imamo rješenje. Ledeno plava boja (biće je dosta u dolazećoj sezoni) osvježava crvene usne te se ovakve kombinacije mogu nositi i noću i danju.

 

Mala crna haljina + smoky oči

Kada želite da se obučete u klasičnom stilu, postoji li išta klasičnije od male crne haljine? Uz nju se preporučuje i klasično smoky oko, ali u braon i sivo – braon nijansama, umjesto u klasično crnoj.

Živahna haljina + elegantni konjski rep

Haljina živih boja zahtijeva elegantnu, zaglađenu, frizuru. Najbolji rezultat ćete postići elegantnim konjskim repom, a izgledaćete sofisticirano i seksi.

Prozračna bijela + crni lak

Ako ste, u poslednje vrijeme, vidjeli bilo koji događaj na kojem su zvijezde defilovale crvenim tepihom, onda ste shvatili i da je bijela boja nova crna. Jedini rizik je da u ovakvoj haljini ne izgledate kao da ste pošli pred matičara, ali to možete izbjeći ako stavite crni lak.

(allforfashion.com)