Koliko puta mogu iskreno voljeti: Vaga i Lav nemaju granice, Ovan srcem voli tri puta, Škorpije vole samo jednom….

Dok neki znaci nakon raskida lako prebole partnera i utjehu nalaze u novim vezama, postoje i oni koji nikada ne zaliječe svoje ožiljke.

OVAN
Iako je skeptičan kad je ljubav u pitanju – Ovan može voljeti tri puta u životu. On bivšeg partnera više ne računa, te povučeni strašču i radoznalošu pronalaze novu ljubav.

BIK 
Oni vole silno i iskreno, te su spremni sa partnerom da provedu cio svoj život. Bik spada u znakove koji samo jednom mogu voljeti.

BLIZANCI 
Pripadnici ovog znaka mogu biti cijelog života u potrazi za apsolutnom ljubavlju, bez obzira na njihovo trenutno emotivno stanje. Oni će svakog puta misliti da su pronašli svoju drugu polovinu. Blizanci najčešće imaju tri ljubavi u životu.

RAK
Ako su se razočarali u svoju prvu ljubav, oni će dugo nakon toga tražiti novog partnera. Stoga, Rakovi najčešče upadaju u mrežu ljubavi dva puta u svom životu.

LAV
Lavovi stalno vole i veoma su posvećeni svakoj novoj ljubavi koja se pojavi u njihovom životu. Oni obožavaju da osvajaju i nikada nemaju strah zbog iskušenja koja nastupaju u vezi. Ne plaše se čak ni prevare ili povređivanja od strane partnera.

DJEVICA
S obzirom da su veoma sumnjive i skeptične po pitanju ljubavi – Djevice mogu da vole samo dva puta u životu. One teško dozvoljavaju osobi da okupira njihov svijet, a veruju u iskrenu ljubav, te ne dozvoljavaju svakome da priđe njihovom srcu.

VAGA 
Baš kao i Lav, Vaga zaista može da voli svakog novog partnera. Čak i kada doživi poraze i njeno srce bude obuzeto tugom, pripadnici ovog znaka bi lako mogli da uplove u novu vezu i ponovo dožive emotivnu ispunjenost.

ŠKORPIJA
Škorpije jesu poznate po mnogo veza i avantura iz strasti, ali zaista vole samo jednom. U tom slučaju, odnos doživljavaju mnogo više od fizičkog.

STRIJELAC
Najviše od svih znakova, Strijelac je spreman da voli čak četiri puta u svom životu. Kako bi ostali sa nekim na kraju, oni će morati da nauče da prave kompromise.

JARAC
Zbog činjenice da teško iskazuju svoja osjećanja, Jarčevi uz teškoće pronalaze savršenog partnera, a vole samo dva puta u životu. Zbog snažne ličnosti, obično su oni ti koji se odlučuju na raskid veze.

VODOLIJA
Pripadnici ovog znaka imaju tri ljubavi u životu, u koje spadaju ljubavnici ili ljubavnice sa kojima prevare svoje partnere. Obično je riječ o traženju savršenog partnera, koji predstavlja kombinaciju najboljeg prijatelja i iskusnog ljubavnika.

RIBE

Ribe mogu istinski da vole samo jednu osobu tokom cijelog svog života. U momentu kada osjete da su sreli srodnu dušu, ovi znaci bacaju udicu i ne puštaju.