Koliko je ozbiljna vaša veza

Nekoliko signala koji ukazuju da ste spremni za “sljedeći korak” u vezi.

Bez obzira na to koliko dugo ste zajedno, postoje neki znaci koji će ti reći da li je vaša opuštena veza postala ozbiljna.

Tvoja garderoba u njegovom ormaru i obrnuto

Kada kod partnera provodiš puno vremena, vrlo je vjerovatno da će se barem neki komadi tvoje odjeće naći u njegovom ormaru ili obrnuto, i to je sigurno jedan od znakova da ste u ozbiljnoj vezi. To je samo dokaz da se često viđate i da postoji mogućnost da uskoro imate – zajednički orman.

U frižideru su namirnice koje oboje volite

Kada se u vašim frižiderima nalaze namirnice koje oboje volite da jedete, to je siguran znak da nemate samo isti ukus već i ozbiljnu vezu.

Tvoje stvari u njegovom kupatilu i obrnuto

Tvoj šampon na ivici kade stoji tik uz njegov gel za tuširanje? Tvoj i njegov brijač na istoj polici? Imaš dvije četkice za zube – jednu u svom, a drugu u njegovom stanu? Sve je jasno – vaša veza više nije neobavezna zabava, flert… vi ste na korak do zajedničkog života.

Lozinke za mejlove, naloge na društvenim mrežama

Kod partnera koji su već neko vrijeme u ozbiljnoj vezi i ne skrivaju ništa jedno od drugog, povjeravanje lozinki ili pinova za platnu karticu nije ništa revolucionarno. Do toga dolazi zbog brzine života i olakšavanja svakodnevice. Ali, to se mora dogoditi bez siljenja, ucjena i pritiska. Ukoliko ti partner povjeri svoje lozinke sigurno ne planira s tobom da bude još samo nekoliko dana.

Upoznavanje s roditeljima

Kada te partner predstavi svojim roditeljima, budi siguran da ulaziš u ozbiljnu vezu. Jer sigurno ni ti nećeš bilo koga upoznati sa svojima.To je privilegija osoba s kojom će se vaši roditelji sigurno još viđati.

Javlja se na tvoj telefon

Taj korak je visoko na ljestvici ozbiljne veze i stoji rame uz rame sa povjeravanjem lozinki i pinova. Kada tvoj telefon zazvoni i partner se zapita da li bi mogao da se javiti to je definitivno znak da želi ozbiljnu vezu. Želi da poznaje ljude koji te okružuju. Isto znači i ako tebi kaže da se javiš jer je on u tom trenutku zauzet.