Kokosovo ulje vas može podmladiti za 10 godina

Postoji nekoliko jednostavnih tretmana koje morate probati kako biste iskoristili prednosti ovog divnog ulja..

 
U redu, možemo pretpostaviti šta mislite.”10 godina mlađi, kako to ulje može učiniti? ” Vi onda potcjenjujete moć kokosovog ulja.

Kada pročitate ovaj članak, bacit ćete svoje skupe šampone i losione i zameniti ih kokosovim uljem.

Postoji nekoliko jednostavnih tretmana koje morate probati kako biste iskoristili prednosti ovog divnog ulja.

1.Tretman pre spavanja

Ovo je ono što biste trebali učiniti svako veče pre nego što odete u krevet. Uzmite malo kokosovog ulja i zagrijte u svojim rukama. Kada je u tekućem obliku natrljajte u lice. Možete ostaviti da deluje 30-60 minuta. Kada ste spremni za uklanjanje, pokvasite peškirtoplom vodom i očistite lice.

2.Za celulit

Celulit je teška stvar za mnoge žene da se izliječi. Kokosovo ulje je jednostavno najbolje rješenje .Uzmite kašiku kokosovog ulja zagrijte, a zatim dodajte kašiku meda zatim nanesite na kožu i ostavite pola sata do sat vremena.

3.Za suhe ruke

Sigurno možete pogoditi šta morate učiniti. Uzmite ogromnu količinu ulja, zagrijte ga i temeljno utrljavajte po svojim rukama.To će učiniti vaše ruke masnim, ako nemate vremena za sat vremena da koristite vaše ruke, možete uzeti neke lateks rukavice.

4. Za depiliranje

Uzmite malo kokosovog ulja, zagrijte dok se ne rastopi, a zatim utrljajte na lice, vrat, pazuhe, noge ili gdje god da se brijete.

5. Za kosu

Za ovo je potrbno najviše vremena i najviše posla, ali je vrijedno.Istopite oko jedne kašike kokosovog ulja, kada rastopite nanesite na kosu i tjeme. Uzmite vremena da temeljno umasirate. Ako imate dosta kose, možda će vam trebati malo više. Neka kokosovo ulje stoji na kosi do 2 sata.Što duže, to bolje.