Koji vam se simbol na slici najviše sviđa? Da li vam nedostaje ljubavi, sreće, pravde…

Ovaj test se zasniva na povezanosti emotivnog stanja čovjeka i njegove percepcije boja. Test je osmislio švicarski psiholog dr. Max Luscher i otkriva vrlo zanimljive stvari o ljudima.

Pogledajte ove simbole i bez puno razmišljanja izaberite jedan, onaj koji vas je na prvu privukao. Vaš izbor otkriva u kakvom ste stanju i šta vam trenutno najviše nedostaje u životu. U zaviosnosti šta ste izabrali, vama nedostaje:

1. Ljubav
Crvenu boju biraju ljudi željni pažnje i uspjeha. To su pojedinci koji žude za svime što u njima budi emocije i ispunjava ih iznutra. Trebaju vam snažni utisci i neko tko će vam to omogućiti.

2. Vjera
Vrlo ste zamišljeni i čeznete za time da vaše misli i želje postanu stvarnost. Vi bi voljeli imati neka posebna znanja i biti vrlo šarmantni – željeli bi biti čovjek kojemu drugi ne mogu odoljeti. Trenutno vam nedostaje inspiracije i mjesto na kojem bi mogli pronaći nešto što bi vam koristilo.

3. Vječnost
To što ste odabrali crnu boju otkriva kako želite iz svojeg života ukloniti sve što vas razdražuje. Imate strašnu potrebu promijeniti svoj život i utjecati na stvari nad kojima nemate utjecaja. Također, često se vraćate na ono to se dogodilo u prošlosti, a to nikuda ne vodi. Odmorite se, opustite i prestanite toliko razmišljati o tome što vas muči.

4. Sanjari
Izbor žutog simbola ukazuje da imate želju riješiti neki problem, koji imate duže vrijeme. Nadate se sreći i čekate da se nekim čudom taj problem riješi.
Više od svega bi voljeli dobiti priznanje i zaslužiti poštovanje drugih, jer osjećate kako će vam to dati snage za sve ostalo.

5. Harmonija
Vi čeznete za poboljšanjem kvaliteta života i želite biti vrlo samouvjereni. Uživate dok druge ljude podučavate nečemu i silno im se želite svidjeti. Uloga učitelja vas ispunjava harmonijom i to je ono što trenutno želite više od svega.

6. Sreća
Vama je neophodan odmor od svega. Sanjate da ste u ugodnoj atmosferi i da se opuštate i fizički i mentalno i emotivno. Željeli bi imati priliku posvetiti se sami sebi i odmoriti se na način koji vama odgovara. Trenutno vam konflikti oduzimaju puno energije i to je razlog zašto pred nekim problematičnim situacijama zatvarate oči.

7. Tajna
Za vas se može reći da se nalazite u harmoniji, da ste opušteni, u vašem životu nema velikih napetosti i osjećate da vas drugi trebaju. Spremni ste za nove osjećaje i duhovni rast, no na druge ljude ostavljate utisak komplicirane osobe koja ima neku tajnu.

8. Pravda
Vi se silno želite ograditi od nekih provokacija, ne želite uvlačiti sebe u te priče i trošiti energiju na to. Već ste prilično umorni i sve vam je teže kontrolirati se. Moguće je da vas opterećuje posao ili školovanje.Svakako uzmite nekoliko dana odmora i posvetite se samo sebi, tome kako da se opustite!