Koji tipovi muškaraca ženama pružaju najvatrenije orgazme?

Na listi visokoorgazmičnih partnera su komični, kreativni i mirišljivi muškarci.


Ženski orgazam uvijek je bio komplicirana tema, i mnogi muškarci još uvijek nisu u mogućnosti shvatiti ga u potpunosti. U časopisu Socioaffective Neuroscience & Psycholog naučnici su nedavno objavili , kako su humoristični, kreativni i emocionalno topli muškarci ujedno i visokoorgazmični partneri.

Istraživanje je provedeno između 103 slobodnih žena između 20 i 69 godina starosti. Žene su ispunile opsežnu anketu o svojoj seksualnoj prošlosti. Cilj ispitivanja bio je pronaći koje osobine kod muškaraca pružaju ženama orgazme s najviše užitka. Privlačnost je bila faktor u postizanju jačih orgazama. Ovo predlaže da privlačnost omogućava ženama da iskuse intimnost na puno višoj razini.

Sudeći po istraživanju, žene su najbolja iskustva imale s muškarcima koji imaju osobine pozitivnog karaktera. „Partneri koji su ženama priuštili jake orgazme ocijenjeni su kao humorniji, kreativniji, topliji, vjerniji i boljeg mirisa od partnera koji su im priuštili slabe orgazme, a također su uložili i veći trud u izazivanju orgazma“, piše u radu.

Tim je naglasio kako postoje neka ograničenja u njihovom istraživanju, uključujući i poteškoće u analiziranju koje karakteristike najviše doprinose ženskom orgazmu. Na primjer, više razine humora i kreativnosti mogu tek doprinijeti u ocjeni privlačnosti, što zauzvrat povećava vjeroatnost orgazma.“.

Poruka je: smisao za humor i topla osobnost ne mogu naškoditi ni u krevetu! (Socioaffective Neuroscience & Psycholog)