Koji su najpovoljniji dani za ljubav i posao za svaki znak Zodijaka

Horoskop otkriva koji su srećni dani u nedjelji za vaš znak Zodijaka – evo kada treba da napravite promjene i donesete važne odluke, a u kojim danima da posao i odlučivanje odložite!


Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna utorak, petak i subota su sretni dani. Ostali dani su manje povoljni za ovaj znak. Ovnovi utorkom treba da se posvete nekoj duhovnoj disciplini.

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika ponedjeljak, srijeda, petak i subota su srećni dani. Utorkom treba izbjegavati velike troškove, a petak i nedjelju treba posvetiti odmoru.

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak su sretni dani. Utorak i subota su obično dani briga, teškoća i gubitaka. Nedjelja je povoljna za rutinske poslove i kratka putovanja.

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka petak i nedjelja su povoljni dani. Uspjeh u napornim poslovima vezuje se za ponedjeljak, utorak i četvrtak. Srijeda je povoljna za ulaganja, dok je subota za to nepovoljna. Ponedjeljkom treba primjenjivati određenje duhovne discipline.

Lav

Za osobe rođene u znaku Java, utorak, srijeda, četvrtak i petak su sretni dani. Ponedjeljkom i subotom treba izbjegavati važne poslove.

Djevica

Za osobe rođene u znaku Djevice, ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak , predstavljaju sretne dane.

 

Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage, ponedjeljak, utorak, srijeda, subota i nedjelja su sretni dani. Četvrtak je nepovoljan dan, a petkom ovi horoskopski znakovi imaju promjenljivu sreću.

Škorpija

Za osobe rođene u znaku Škorpije, ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak i nedjelja su sretni dani. Dok srijeda i subota nisu povoljni dani.

 

Strijelac

Za osobe rođene u znaku Strijelca, srijeda, četvrtak, petak i nedjelja su sretni dani, dok se ponedjeljkom dešavaju teškoće. Utorak označava gubitak i ekstremne troškove. Subotom ovi znakovi imaju spor napredak i pomoć od drugih.

Jarac

Za osobe rođene u znaku Jarca, utorak, sreda, petak i subota su sretni dani. Dani briga su nedjelja, ponedeljak i četvrtak. Investiranje se preporučuje subotom, dok se za rad sa dokumentima preporučuje utorak.

Vodolija

Za osobe rođene u znaku Vodolije, ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak su sretni dani. Srijeda i subota su nepovoljni dani, a nedjelja je promenljiva za ove znakove.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Riba, utorak, četvrtak i nedjelja su sretni dani. Ponedeljak i subota izazivaju gubitke i nepovoljni su. Sreda i petak donose sklad i prosperitet.

Astrofon21