Koji je vaš omiljeni začin: KAKVE SU OSOBE KOJE VOLE POSOLJENO, ZABIBERENO ILI PAPRENO?

Izvedite mali eksperiment. Razmislite koji je vaš omiljeni začin, vaša podsvijest će vam otkriti mnogo toga

So
Omiljeni začin onih koji znaju da se kontrolišu. Skloni ste razmišljanju i samoodricanju. So vole racionalni, uspješni i druželjubivi ljudi, uvijek spremni da pomognu.

Biber
Biber je simbol intuicije i strastvenosti. Biraju ga osobe sigurne u sebe, sa visokim zahtjevima, koje od drugih očekuju poštovanje. „Žuti“ su uglavnom optimisti. Ovo su avanturistički nastrojene osobe koje vole sve što je novo i brzo se privikavaju.

Suhi začin
Znak stabilnosti i sigurnosti. Ove osobe vole da vode, ali i rado pomažu ljudima, čak na svoju štetu. Ove osobe znaju da budu pretjerano kritične, pa nekada nisu u najboljim odnosima s okolinom. Uprkos svemu, prilično su emotivno, iako to vješto kriju.

Lovorov list
Vole ga romantične osobe koje teže sigurnosti i miru, cijene sređen život i vode računa o mišljenju sredine. Ove osobe su izuzetno osjećajne, ćesto i neodlučne. Žene koje preferiraju ovaj začin, sklone su sanjarenju. Znaju da odlutaju u svojim mislima, čak i u velikom društvu.

Nana
Simbolizuje ambiciju i samopouzdanje. Biraju je osobe koje teže psihološkoj ravnoteži i harmoniji, privrženi i vjerni ljudi.

Čili
Začin životne energije. Njega preferiraju hrabri, radoznali ljudi, jake volje, koji žive punim životom, imaju jaka osjećanja i rizikuju bez straha. Ove osobe su ujedno i odlični lideri jer se ne plaše promjena, a vole i da vode glavnu riječ.

Kari
Biraju je osobe koje teže da žive aktivno, ali čvrsto stoje na svojim nogama. Ove osobe cijene dom, porodicu, prijatelje. Posebno su ljubitelji putovanja i sporta. Vole da probaju razne stvari, kako u kuhinji, tako i drugim životnim sferama.

Kim
Oni koji je vole kim sebe vide kao odabrane i posebne. Gordi su, hladni i ljubazni u obraćanju, često zaljubljeni u sebe.

Bosiljak
Ponekad odaje podsvjesnu želju za dopadanjem i koketiranjem. Vole je maštovite, delikatne, osjećajne osobe, sa visokim idealima, ljudi koji povremeno osjećaju potrebu da pobjegnu od realnosti u svijet snova. Oni imaju poseban osjećaj za estetsko i nerijetko stvaraju oko sebe atmosferu harmonije i sloge. Žene koje preferiraju bosiljak su sjajne domaćice.

Aleva paprika
Dopada se radoznalima i pričalicama. Ove osobe razmišljaju nestandardno. Kritične su, ali mogu i da podnesu kritiku na svoj račun. Djeluju srdačno i skromno, ali ne trpe da budu odbijeni.