KOJI JE PAR NA OVOJ SLICI NAJSRETNIJI? VAŠ IZBOR KAZUJE ISTINU O VAŠOJ VEZI!

RIješite ovaj priho test, pažljivo pogledajte fotografiju i razmislite – koji vam par izgleda najsretnije? Neverbalna komunikacija u vezi možda je čak i važnija od verbalne, tvrde socijalni psiholozi. O odnosu koji imate sa voljenom osobom se može otkriti mnogo toga samo iz načina na koji vas gleda, kako se držite za ruke ili grlite ili kako se ponašate dok zajedno šetate. Možda zvuči nevjerovatno, ali o vašoj vezi možete saznati mnogo toga upravo na osnovu ovog neobičnog testa. Sve što je potrebno jeste da odaberete par koji vam izgleda najsretnije i saznaćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.


 

 

 

PAR 1

U ovakvom paru, žena je ponosna na svog partnera i želi to da pokaže svijetu. Ona je nezavisna, vodi računa o sebi i ne zanima šta će drugi reći. Muškarac u ovakvoj vezi cijeni zajednicu, posvećen je i želi da unaprijedi odnos. Moto vaše veze je međusobna otvorenost.

 

PAR 2

“Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena”, rečenica je koja savršeno opisuje ovakvu vezu. Tu žena obraća pažnju na važne stvari i ne dopušta da njen muškarac ostane u sjenci. Ona mu pomaže da se usresredi na stvari koje su u tom momentu bitne i uz njenu podršku, on može daleko da dogura.

PAR 3

Zasigurno, u vašoj vezi je muškarac glavni vođa. On jeste odgovoran, ali ponekad ima kratak fitilj. Međutim, žena je dovoljno mudra i smirena da uspijeva da izbalansira ovu njegovu osobinu. Vaš moto je: “On nas drži oboje. Ona drži ravnotežu”.

 

PAR 4

Intimnost i zagrljaj pun povjerenja pokazuje da muškarac želi da zaštiti svoju ženu od svh problema i bude joj podrška u svakoj situaciji. Vašem uzajanom poštovanju i bezuslovnom povjerenju svi se dive i to je ono što drži vašu vezu i čini je toliko jakom

PAR 5

Vi živite u harmoniji i podržavate jedno drugo bez obzira na sve. Uživate u svakom zajedničkom momentu, bilo da je to rafting ili maženje na kauču uz TV. Vaša ljubav je za svako poštovanje.

PAR 6

Vi niste par koji voli da svoje emocije javno iskazuje. U vašoj vezi obje strane su jednake i vi cijenite želje, mišljenja i interesovanja druge strane. Možda se to ne vidi u javnosti ili na društvenim mrežama, ali kada ste sami, vi ste romantične, srodne duše koje obožavaju jedno drugo.

PAR 7

Vi imate gomilu zajedničkih fotografija, svima pokazujete koliko se volite i ne bojite se da javno iskažete svoja osjećanja. Vama nikada neće biti dosadno jer imate mnoštvo zajedničkih interesovanja. Svi misle da ste predivan par, a vi im to svakako i dokazujete