Koji je horoskopski znak vaša istinska duša: Ribino krhko srce zaslužuje Raka, Biku najbliža Djevica, za Rakov slab karakter idealan je Jarac…

Horoskopski znakovi u velikoj mjeri određuju brojne aspekte ličnosti, našu narav, karakter, strastvenost, kako se nosimo sa teškoććama i problemima. Zavisno od toga, svi tražimo slične osobine u partneru ili pak potpuno suprotne kako bismo popravili svoje mane i strahove. Neki horoskopski znaci su nam dobri prijatelji, drugi poslovni partneri, a evo koji su za nas najbolji kada je ljubav u pitanju.

OVAN
Učinite sebi uslugu i izlazite samo sa osobama rođenim u znaku Lava, Strijelca ili Blizanaca. Ovnovi su puni energije i stalno u nekom poslu. Zbog toga je ključno da budete sa nekim ko dijeli vaš entuzijazam za život. Potreban vam je neko ko može da isprati vašu energiju.

BIK
Nije tajna da su prave osobe za vas rođene u znaku Djevice, Riba ili Jarca. Vi mrzite promjene i nepredvidivost. Nikada ne biste uspjeli sa nekim ko je spontane prirode. Potreban vam je neko na čiju ličnost možete zaista da se oslonite; neko ko vas neće iznenaditi.

BLIZANCI
Vi ste najbolji par sa Vagom, Vodolijom ili Ovnom. Vama lako postane dosadno. Pažnja vam brzo odluta i zbog toga vam je teško da se fokusirate na uspjeh veze. Zato vam je potreban partner sa kojim će vam uvijek biti intresantno; neko ko neće biti zadovoljan time da živi “normalan” život.

RAK
Prirodno, vi ste najbolji par sa Jarcem, Djevicom ili Bikom. Vi ste nježna i osjetljiva duša. Volite da brinete o drugima. Ipak, imate slab karakter. Zato vam je potreban neko jak i dominantan, neko ko će biti tu za vas kada ste naročito slabi.

LAV
Vi ste burni i otvoreni. Nikada niste imali problem da kažete šta vam je na umu i privučete pažnju na sebe. Ponekad ste malo teatralni i zato vam je potreban partner koji odgovara vašem intenzitetu. To su Vaga, Ribe ili Ovan.

DJEVICA
Vi imate nerazumno visoke standarde. Ekstremni ste i ne znate da se prilagođavate. Zato se najbolje slažete s stravstvenim znakovima kao što su Bik, Jarac ili Rak.

PROČITAJTE I OVO

Prevare, preljubi, avanture…RIBE I STRIJELCI – nepopravljivi preljubnici

VAGA
Vi ste društvena osoba. Potreban vam je neko ko neće sputavati tu vašu osobinu. Zbog toga su za vas idealni Blizanci, Lav ili Vodolija. Potreban vam je dovoljno interesantan partner koji će sa vama učestvovati u društvenim zbivanjima.

ŠKORPIJA
Vi ste nevjerovatno strastveni iako se trudite da to prikrijete. Potrebna vam je intenzivna veza kojoj neće manjkati ljubavi i posvećenosti. Zbog toga su za vas pravi Škorpija, Rak ili Ribe; ovi znakovi se nikada ne uzdržavaju od ljubavi.

STRIJELAC:
Vi čeznete za slobodom i avanturom. Vaša radoznalost vas tjera da istražite svijet. Dosadne su vam rutine i predvidivost. Potreban vam je partner spreman da iskorači iz zone komfora sa vama; Blizanci, Ovan ili Strijelac će to znati.

JARAC
Za vas su najbolje osobe rođene u znaku Bika, Djevice ili Raka. Veoma ste ambiciozni. Želite da postignete mnogo toga. Želite da iskoristite vrijeme koje imate. Zbog toga vam je potreban partner koji vam neće stajati na putu; neko ko će razumjeti vašu strast za napornim radom.

VODOLIJA
Vi cijenite svoju slobodu i nezavisnost više od svega; potreban vam je partner koji će razumjeti taj aspekt vaše ličnosti. Želite nekog ko će živjeti i svoj život pored zajedničkog. Vaši idealni partneri su Blizanci, Ovan ili Vaga.

RIBE
Previše osetljive i emotivne Ribe zaslužuju nekog u znaku Raka, Djevice ili Škorpije. Vi imate krhko srce. Zbog njega se često spotičete u životu. Potreban vam je neko ko će vas ojačati; ali i neko ko će brinuti za vas kada ste slabi.