KOJI HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJBOLJE OŽENITI: ŽENE OVNOVI SU AŽDAHE, BIKOVI NAJBOLJE ŠTEDIŠE, SA RAKOM POZORIŠTE U KUĆI….

Žena Vodolija je vječita „gospođica“, Bez žene „Vage“ muškarac je „pola ćovjeka“, a sa ženom Strijelcem dobijate najboljeg prijatelja na svijetu

Mnoge žene brinu o tome kada će se udati, ali vjerovali ili ne, i muškarci razmišljaju o toj temi. Dugo proučavaju svaku ženu prije nego što se odluče da uđu u brak sa njom. Evo savjeta koju oženiti: :

OVAN

Pored nje se prosječno muško osjeća kao žensko, jer ona sve može da uradi bar duplo bolje od vas. I nikada vam zbog toga neće zamjeriti – uvijek će raditi, stvarati, nadati se i hrabriti vas i kad bi vam sve druge rekle da ste običan mlakonja.

Otvorena i iskrena od vas neće praviti budalu. Neka to slučajno ne pokuša ni bilo ko drugi! Uz nju ne treba da brinite o neprijateljima, jer će oni pobjeći glavom bez obzira kad uvide kakva aždaha vas čuva. Vi ste njeno blago. Djeca joj nikad neće biti razmažena i od malena će ih učiti kako treba da se bore za sopstvene ciljeve. Samo uz nju i nikog više najzad ćete shvatiti šta znaci biti pravi muškarac.

BIK

Sve što radi, radi bar duplo temeljnije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredviđena razočarenja. Prepustite joj svoj novac i budite sigurni da ste ga oročili u banci koja će vam ga bar dvostruko uvećati. Umorni ste i boli vas glava? Prepustite se njenim rukama koje će vam pokazati tajne opuštajuće masaže. I nikad, nikad nemojte sumnjati da će vas napustiti kad je teško.

To je žena koja bi vas kilometrima nosila ranjene kroz pustinju, nepokolebljivo kao kamila. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne? Djeca su joj mentalno i emocionalno stabilna, puna vedrine. Kako i ne bi uz takvu majku?

BLIZANCI

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate, prepustite joj se sa povjerenjem i otkrićete svjetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi zivot. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dijete? To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna da pruži smisao. I da…puna je iznenađenja.

Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što traži od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, zar ne? Djeca joj od malena idu uporedo u bar dvije škole i imaju bogata interesovanja.

RAK

Sve što osjeća, osjeća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati sto to znači imati pored sebe pravo žensko. Umjeće u vama da pokrene lavinu sentimenata, tako da vam više neće biti potebni kanali za odrasle.

Sa njom imate sve…od komedije, preko horora do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište, imaćete ga lično u kući. A tek kuća? Živećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja ce čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Deca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom ko pokuša da im učini nesto nažao!

LAV

Sve što je ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš život, vaša svjetlost, vaše nadahnuće. Sa njom niste običan čovjek, vec supermen, jer kako bi ste inače uopšte imali takvu ženu pored sebe? Obožavaćete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvIJek ćete se pitati u čemu je caka?

Sve što radi za vas, radi cIJelim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najljepše na svijetu. Kad zahtijeva, svaka njena želja za vas je zapovIJest. Sve što od vas traži je da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža? Djeca će joj biti uvijek u svemu najbolja…uostalom kao i majka.

DJEVICA

Sve što zna, zna duplo bolje od vas. I vas će naučiti sta znači saznati. Život će vam biti oslobođen iluzija i neće postojati ništa više što bi moglo da vas zaustavi na putu ka uspjehu. Uz nju ćete imati veliku karijeru.To je žena koja će vas najzad pustiti da se bavite za vas značajnim stvarima, bez insistiranja na suvišnoj sentimentalnosti.

Njoj je ljubav u djelima, ne u riječima. Bolesni ste?…ne treba vam ljekar, tu je ona i njen dubok osjećaj odgovornosti. Sve što traži od vas je da budete istiniti i vrijedni, a ona je to isto tako duplo više od vas. Djeca su joj dobro organizovana i obično najbolji đaci…pametna na mamu.

VAGA

Ona zna šta su sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Ona je čvrsta kao čelik kada treba da ukloni prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba da opustite napete živce i povratite vjeru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv.

Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje pola čovjeka. Sve što treba da uradite je da ne dopustite ni da ona bez vas bude pola žene…ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je lijepa i graciozna, a i kad nije osjećaćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. Djeca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata Bog.

ŠKORPIJA

Ona nije žena, vec čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka. I budite sigurni, unaprijed vas poznaje bar duplo bolje od vas. Da bi vas usrećila – popeće vas na najviše vrhove ispunjenja, da bi vas očeličila – baciće vas u najdublje ponore iskušenja…ali jedno je sigurno…vi više nećete biti običan ćovjek, vec junak poput Ahila ili Hektora, spreman i život da založi za samo jedan njen osmijeh.

Ako je za utjehu, i ona bi svoj život dala za vas. Dokažite joj da ste toga vrijedni. Prođite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voljeti njeno srce, tijelo i duh. Uz nju ćete saznati sta je strast odanosti. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam vjeruje. Djecu ce od malena učiti da su predodređena za velika djela.

STRIJELAC

Mozda vi mislite da i imate nešto sreće, ali budite sigurni da je ona ima troduplo više od vas. I to ne zato što ste joj se vi “dogodili”, već zato što je toliko mudra, plemenita i odvažna, da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu. Ne morate više da igrate igre na sreću, jer će uz nju zivot naglo početi da vas zasipa svojim darovima – bićete presretniji, ispunjeniji i bogatiji nego što ste ikada bili prije nje.

Uz nju će vam ostale žene djelovati kao prefrigrane mačke, jer će samo ona uspjeti da vam oslobodi srce potpunom iskrenošću. I ne dobijate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svijetu, koji vam želi dobro više nego sebi. Uzdizaće vas svojim iskrenim odobravanjem,  Ona je u srcu putnik, istražitelj dalekih svjetova i pružiće vam ruku da i vama pokaže sve ono za šta ste bili uskraćeni dok niste sreli nju. Nemojte ni slučajno pokušavati da je sputate! Ona je vatrena ždrebica. Sve što traži od vas je da i vi budete njen pametni pastuv …Djeca su joj iskrena, puna optimizma i vere u sutra…na mamu.

JARAC

Da li znate pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? Ako zaključi da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Sa njom svaki dan neosjetno postajete sve bolji i bolji…dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usuđuje da voli žabca? Vidite li da njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvijek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, Kao majka je stroga ali pravedna. Djeca će joj jednog dana vladati sobom i svijetom oko sebe.

VODOLIJA

Kad upoznate ovu gospođicu (jer ona je to uvijek ma koliko godina imala), osjećaćete se kao zatvorenik koji je najzad osjetio dašak slobode. Ništa ne brinite. Ona će lako skinuti sve vaše okove i pokazati vam kako će to svijet izgledati za stotinjak godina. Nije vam potreban vremeplov, Spilberg ili naučna fantastika…sad imate nju.

Ipak ona ne pripada samo vama, već svima, a opet nikom. Uz nju ćete naučiti šta to znači biti druželjubiv i human, jer je u stanju da napravi bliskog prijatelja i od šefa korporacije i pekara preko puta. Ona se ne bori za sebe, nego za sve ljude, pa i za vas. Ako ste rasli kao samac, postaće vam nezamjenjiva poput brata ili sestre.

Najzad ćete moci da joj povjerite sve tajne, koje bi svakog drugog šokirale, ali ne i nju…ona je i sama mistična i svjesna da je potpuno drugačija, a i vi ste bar jednim dijelom, čim vas je izabrala. Sve što treba da radite je da joj nikad ne govorite kako treba da misli i živi svoj život. Djeca je obožavaju, zato štozna da gleda svijet njihovim očima. Jednog dana neki od njih će postati pravi genijalci.

RIBE

Evo žene koja je sve, a opet ništa. Sve zato što je sve ono što ste uvijek željeli da imate, nista – zato što nikad ne mozete zaista da je imate. Ona vam izmiče kao sirena koja vas zavodljivo doziva da potonete na dno okeana, umjesto da plovite šepureci se poput TitanikaSamo najhrabriji mogu potpuno da zarone u takve dubine…možda ste to vi? Ako jeste, samo ona i niko više će vas voljeti odavde do vječnosti takvi kakvi jeste, ne očekujući ama baš ništa da mijenjate. Njena svestranost i bujna mašta napraviće od vas svakog dana novog čovjeka.

Za nju ne postoji propao slučaj, samo čovjek kome je potrebno njeno iscjeljujuće prisustvo. Ipak nemojte biti toliko bahati da to zloupotrijebite, sjetite se da vas ona poput sirene može odvući u dubine iz kojih je teško izroniti. Sve što trazi od vas je da brinete o njoj, a šta je to kad pored sebe imate najženstveniju ženu na svijetu. Pomozite joj da djecu nauči sta je disciplina, a ona će od nje naslijediti umjetničke darove.