KOJI DAN U SEDMICI JE IDEALAN ZA IZLAZAK, KOJI ZA LJUBAV, A KOJI ZA DRUŽENJE?

Svaki dan u sedmici ima svoje čari, ali jedan se ipak ističe i zato treba da ga iskoristite!

Ponedeljak

Iz nekog razloga se nećkate, niste sigurni da li je pametno da se nađete sa njim, ali ste ipak na kraju odlučili da odete na dejt. S obzirom na vaša razmišljanja, važno je da od “sastanka” od kojeg ništa ne očekujete ne sretnete nikog poznatog, ali da ni ne potrošite previše novca. Piće u kafiću je najbolji izbor. Nikad se ne zna šta će se na kraju večeri desiti.

Utorak

Opušteni sastanak sa savršenim seksom za kraj večeri idealan je izlazak utorkom. Ovu formulu otkrilo je neformalno istraživanje, a muškarci su pojasnili zašto smatraju da bi to trebalo biti tako. Preostaje im još četiri dana razmišljanja i razvijanja strategije šarmiranja kojom će vas u potpunosti osvojiti. Smatraju da je to idealan vremenski razmak između prva dva izlaska da bi se slegli utisci nakon površnog upoznavanja, prenosi Ljepota i zdravlje.

Srijeda

Već smo umorni od posla pa sastanci srijedom dobro prolaze. Malo flerta sredinom sedmice olakšava iščekivanje vikenda. Zbog umora možda nećete moći pročitati njegove signale. Možda je zainteresovan, možda ne želi to da pokaže… Drugi izlazak razjasniće stvar.

Četvrtak

Ovo je veče za predigru! Vikend je tako blizu, odmah iza ugla… Šire se dobre vibracije, zabava je svima na pameti. Ovo je dan kada mnogo prvih izlazaka prođe jako dobro.

Petak

Ako odluči da vas izvede petkom, znači da mu se jako sviđate i siguran je da ćete se ludo i zabavno provesti. Petak je inače dan kada se nakon naporne sedmice uglavnom dogovaraju izlasci s prijateljima i proslave jer se svi žele opustiti i dobro zabaviti.

Subota

Pozvao vas je na izlet tokom dana? Prava ste sretnica jer od vas očekuje mnogo više od povremenog seksa i neobavezne zabave. Odabrao je večernji izlazak? Odično! To je potvrda da mu se sviđate.

Nedjelja

Jutro je, zvoni vam telefon, on je i poziva vas da zajedno popijete kafu prije ručka. Da li je odmoran i dobre volje? Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, imao je previše obaveza tokom sedmice i odlučio je da je nedjeljno jutro savršeno vrijeme da vas bolje upozna.