Koji će znaci horoskopa dobiti bolji posao u 2022: JEDNOG ČEKAJU VELIKA IZNENAĐENJA

Nova godina je srigla, a ulazak Jupitera u znak Riba nagovještava velike promjene. Astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati uslove da ostvare svoje snove

Prema kineskoj astrologiji, 2022. godina je u znaku Vodenog Tigra, koja podrazumijeva borbu i težnju ka ciljevima. Horoskopski znak Tigar je simbol snage, isterivanja zla i hrabrosti. Pogledajte koji znakovi će imati šanse da dobiju novi posao u 2022. godini:

RIBE
Vi ste prvi na listi od svih znakova zodijaka jer je Jupiter nakon 12 godina ušao u vaš znak, što nagovještava da imate najveće šanse da ostvarite svoj snove. Bićete kreativni i otvoreni za nove ideje i ovo je godina u kojoj ne treba da se plašite da mijenjate bilo šta jer planete rade za vas. Napredak je zagarantovan, a na vama je samo da krenete ka ostvarivanju svojih snova.

STRIJELAC
Uran u Biku i Jupiter u Ribama donosi vam priliku da pokretanje samostalnog biznisa. To ukazuje na velike promjene i dodatno učenje o novim tehnologijama koje će biti sastavni dio vašeg života. Iako će promjena posla biti iznenadna, odlično ćete se ukolopiti jer će to donijeti novi vid odgovornosti i posvećenosti.

VAGA
Jupiter u Ribama donosi vam napredak i promjenu na poslu na bolje. To definitivno znači i bolje plaćen posao. Iako sada sve ne djeluje tako sjajno, zvijezde su vam pripremile velika iznenađenja u 2022. godini.

DJEVICA
Jupiter u sedmom polju poboljšava vašu sliku u javnosti. Ovo je povoljna godina u kojoj ćete moći da gradite poztiivan imidž na poslu. Saturn vas suočava sa starim poslovnim probelmima, ali svaki vid promjene biće dobar za vas.

BLIZANCI
Vi ste jedan od znakova koji će se najviše iznenaditi u Novoj godini. Očekuje vas promjena posla ili čak profesije. Nije isključeno da će vaša karijera otići u pravcu za koji ste mislili da je nemoguć. Očekujte neočekivano i uživajte u Novoj 2022. godini.

OVAN
Uz pomoć prijatelja i marljivog rada, za vas će se na poslu otvoriti mnoga vrata. Sve će biti mnogo bolje nego sada, a vaš trud će se konačno isplatiti.