Koje vam je srce privuklo pažnju. Izaberite srce i saznajte šta vas očekuje u oktobru!

 Sve što treba da uradite je da se zapitate “šta mogu da očekujem od mjeseca koji sledi?” a onda izaberete srce koje vam je najviše privuklo pažnju. Ne razmišljajte previše, već se odlučite za prvo koje vam je privuklo pogled.

PRVO SRCE

U oktobru ćete morati da se fokurisate na disciplinu i spremite se za to da će se u vašem bližem okruženju naći osoba kojoj je neophodna vaša pomoć. Uz to, morali biste da razmislite i o načinima kojima ćete osigurati sopstvenu stabilnost. Napravite plan od 10 ili makar 5 godina, i to realan i preuredite životne ciljeve i aktivnosti kako biste ga ostvarili.

DRUGO SRCE

Iako, u oktobru dolaze hladni i kišni dani, vi biste morali da ovaj mjesec provedete u što više šetnje, meditacije na otvorenom, uživanja u zalascima i izlascima sunca i svim ostalim stvarima koje priroda nudi. Ne bi bilo naodmet ni da zasadite koje drvo ili biljku. Pojednostavite svoj život do maksimuma i naučite da nije sve u jurnjavi – nešto je i u samo jednom lijepom, a prolaznom trenutku.

TREĆE SRCE

Da li ste sigurni da živite najbolje što možete? Da li ste sigurni da ste ispunili sve svoje potencijale i da dajete sve od sebe? Vrlo je vjerovatno moguće da postoji jedna (ili više) oblasti koje prosto odrađujete. Sada je vrijeme da krenete punom parom i na svakom polju date sve od sebe. Za par godina zahvaljivaćete se sebi. (mysticalraven.com)