Koje su dame, po Zodijaku, najbolje domaćice: Račice neumorne, Djevice savršene, Strijelci neuredni…

Saznajte koji znaci zodijaka vide smisao u sređivanju kuće, a koji preferiraju kreativni nered.

Postoji stereotip da svaka žena mora da bude dobra domaćica. Da li se s tim slažemo ili ne, ali istina je da je u životu savremene žene mnogo više interesovanja i briga, a ne samo spremanje kuće. Ispostavilo se da zvijezde takođe utiču na predispozicije žene da li će biti domaćica ili ne.

OVAN

Predstavnicima ovog znaka najčešće uopšte nije stalo do reda u kući. Oni mogu da naprave generalno spremanje ili da spreme nešto nezamislivo, ali iskrenu želju i radost to kod njih neće izazvati.

BIK

Evo kome je važno da u kući uvijek bude čisto i spremljeno. Samo postoji jedan mali detalj… Da čisti i sprema ne treba Bik, već neko drugi. Takva žena će uvijek naći kome da prepusti gomilu ovakvog posla, a ona će sve to konrolisati.

BLIZANCI

Predstavnice ovog znaka mogu da budu odlične domaćice, kada znaju da je to nekome potrebno. Da, njih pospremanje kuće ne motiviše pretJerano za njih same, ali zato za voljenog vrlo lako!

RAK

Ove žene pospreme kuću brzo i lako. Njima uopšte nije teško da svakog dana odvoje vrijeme za to. Ako voliš red, onda radi! To je njihova deviza.

LAV

Predstavnicama ovog znaka, kao i Bikovima, je mnogo lakše da ovaj posao prepuste nekom drugom. Ipak Lavovi se očajnički trude da uspostave red, čak i da skuhaju, ako ih život na to natjera. Istina, nered stvore mnogo brže.

DJEVICA

Pred vama je savršena domaćica! Predstavnice ovog znaka najviše cijene red i disciplinu. Kod njih uvijek sve ide po planu, a ako nešto krene naopako, raspoloženje Djevice se istog časa kvari. Ona u kući može da stvori prijatnu atmosferu i red, ali ako neko to odmah isprlja, teško njemu!

VAGA

Dobre domaćice, koje stignu i da pospreme kuću i da idu na posao. Vage imaju sposobnost da stignu uvijek i sve, jer uvijek računaju na sebe, a ne na druge.

ŠKORPIJA

Ako žena počne generalno spremanje, onda lako može doći i do renoviranja kuće! Ili do promjene rasporeda namještaja. Predstavnice ovog znaka su prave revolucionarke u sferi domaćinstva.

STRIJELAC

Evo ko voli stvaralački nered! Da, Strijelci ne samo što ne vole spremanje, oni namjerno ignorišu potpunu čistoću. Za njih je pravo mjesto da se stvari ostave tamo gdje se njima ovog časa prohtije.

JARAC

Predstavnice ovog znaka uvijek biraju jedan dan u nedjelji koji posvete spremanju. Ne generalnom, ali zaista kvalitetnom! To im omogućava da su uvijek u čistom i prijatnom.

VODOLIJA

Predstavnice ovog znaka ne podnose nered! Nered ih iritira. Jedino je nevolja u tome, što je za Vodolije red samo ono što su one počistile. Pomoć je dobrodošla, ali ih ne zadovoljava pretJerano! Uostalom, ako se sve radi po naređenju Vodolije, onda će svi biti zadovoljni.

RIBE

Neka su ovo i umjetničke duše, svejedno red vole više od nereda. Jer imaju ga i u mislima. Nekoliko puta nedjeljno Ribe su spremne da počiste kuću, vodeći računa da sve bude na svom mjestu, čak ne zaboravljajući ni na ukusnu večeru za cijelu porodicu!