Koje ste oko izabrali? Da li ste strastveni, nježni, zagonetni ili knjiga tajni!?

“Oči su ogledalo duše”, kaže stara grčka izreka i to je nesumnjivo istina. Očima posmatramo, učimo i zaljubljujemo se. Vid je najsloženija moždana funkcija od svih čula i zato su oči toliko važne.

Pred vama je neobičan psihološki test. Vaše je da samo da izaberete samo jedno oko. Zapravo, pustite da oko izabere vas. Koje vam gleda u dušu? Sa kojim osjećate najveću povezanost?

1. Puni ste strasti

Vatra gori u vama. Imate žive i gladne instinkte. Želite da se ponovo osjetite avanturistički. U stanju ste da budete spontani i živite život kako želite. Vaš libido je probuđen i suočavate se sa svojim stvarnim željama za budućnost. Bjesnite ste zbog nečega što se desilo u prošlosti i ne možete to tek tako da pustite. Međutim, oproštaj je ključ za ozdravljenje.

2. Vi ste knjiga tajni

Mnogo toga ste naučili u prošlosti i na lakši i na teži način. Mnogo toga ste žrtvovali da biste postali ono što ste danas. Možda ste izgubili nešto dragocjeno, ali evo vas sada, mudriji i snažniji (iako to možda trenutno ne uviđate). Sa druge strane, mudrost koju ste stekli na svom putu koristiće vam da ostvarite svoje ciljeve. Oni su se možda sada promijenili, ali ta mudrost neće biti protraćena. Napravite mjesta za budućnost u svojim mislima: planirajte, maštajte, iskoristite ovu kreativnu fazu u životu. Pokažite svima šta možete!

3. Vi ste snaga prirode

Vaša životna energija je oduvijek vezana sa prirodom, a sada to još više shvatate. U skladu ste sa duhovima prirode i dan za danom sve bolje znate kako da iskorisite ovu silu i stvarate čuda. Ova čuda mogu da promijene vaš i život drugih! Na kraju svega, vi privlačite ljude kao da osjećaju da ih možete izliječiti. Imate divnu auru, okruženu zelenim silama prirode. Možete postati svjetionik sreće i mira samo ako znate snagu svojih moći!

4. Vi ste nježni duh

Uvijek pokušavate da saznate više o tome što se dešava – uvijek tražite dublje značenje. Pitate se kakav bi vam život bio da ste pravili drugačije izbore. Ponekada ste veoma strogi prema sebi. Vi ste perfekcionista. Ipak, život je to što jeste i mada vaša kristalno čista duša može da pomogne mnogim ljudima da nađu svoj put, ponekada se možete osjetiti izgubljeno. Ovo se dešava jer uvijek prespitujete svoje izbore, svoje motive i svoju procjenu. Trebalo bi da naučite da vjerujete sebi više. Naravno, pravićete greške i ponekad one mogu biti veoma bolne. Ali šta je život bez grešaka? Da smo savršeni, ne bismo se ovdje rodili. Molimo vas, naučite da volite sebe i da vjerujete svojim instinktima.

5. Vi ste živa zagonetka

Većina informacija koje dijelite sa drugima dio je vaše genijalne manipulatorske tehnike. Vi znate šta da sakrijete, a šta da pokažete. Možda ovo ne radite namjerno, ali vi suviše vrednujete svoje lične osobine da biste ih tako lako pokazali drugima. Ljude koji su vam bliski nagradićete informacijama o sebi. Što više volite nekog, više ćete mu dopustiti da zna o vama. Vjerovatno ste takvi jer ste se nekada ranije u životu osjetili izdano. Zato ste podigli zid oko sebe koji niko ne može lako preći. Ta čvtsta, enigmatska prepreka dio je vašeg mehanizma odbrane.

6. Vi ste očaravajuća duša

Vi magnešite one oko vas svojom zagonetnom i misterioznom ličnošću.Vaša aura zrači tajanstvenom mudrošću i tajnama. Vi ste uvijek primijećeni (a da to i ne shvatite) jer je vaša energija toliko intenzivna. Morate da naučite da imate više samopouzdanja. Budite svjesni istine da ste vi jedinstveno biće sa toliko skrivenih moći. Otkrijte šta leži u vama. Vaši prošli životi su ključ za tu moć u vama. Prestanite da budete toliko defanzivni i posegnite za svojim snovima. Možete imati šta poželite. Sve što je potrebno da uradite jeste da vjerujete u sebe i dođete do toga. Toliko ste moćni!

7. Vi ste noćni čuvar

Vi ste majstor prerušavanja i čuvar mudrosti i osjetljivih informacija. Volite da posmatrate kako drugi reaguju u određenim situacijama. Znate kako da stvorite iluziju i kako da se “igrate” u ljubavnim odnosima. Mada ste iskreni, ne želite da drugi ljudi znaju sve o vama. Želite da im date povod da otkriju više o vama. Sebe smatrate za nagradu koju mogu da osvoje samo oni dovoljno hrabri. Bacite mamac i čekate da ga “meta” zagrize. On ili ona će morati da hodaju vašim mračnim hodnicima, ali kakva će sve čuda otkriti ako to urade! Imate toliko bogatstvo u srcu. Onaj ko je dovoljno hrabar i mudar da se zagleda u vaš “mrak”, biće nagrađen privilegijom da mu budete srodna duša i čuvar.