KOJE JE VAŠE OMILJENO VOĆE? AKO JE GROŽĐE, ROĐENI STE ZA LIDERA, AKO JE KRUŠKA – VI STE OŠTROUMNI

Pored toga što je voće ukusno i zdravo, vaša omiljena voćka otkriva i mnogo toga o vašoj ličnosti i karakteru. Pronađite svoje omiljeno voće na spisku i naučite nešto novo o sebi.

   ANANAS

Ovo voće predivne arome je uvijek među najomiljenijima, a oni koji ga vole su kao prelijepi cvijet koji raste u blatu. Oni briljiraju čak i u najtežim situacijama. Oni su sigurni u sebe, dobri organizatori i vrlo odvažni. Oprezni su kada su prijateljstva u pitanju, ali kada se s nekim sprijatelje, njihova odanost je zagarantovana. Njihova iskrenost i otvorenost lako će osvojiti vaše srce.

    JABUKA

Oni koji vole slatko-kiseli ukus jabuke nevjerovatno su šarmantni i otvoreni. Oni uživaju u ektravaganciji i lako se snalaze čak i u teškim situacijama. Kada je ljubav u pitanju, njihova očekivanja su realna i uglavnom izbjegavaju svađe. Oni su uvijek pozitivni, nasmijani i neko u kome ćete uvijek pronaći oslonac.

 

    NARANDŽA

Naranže nije jednostavno oljuštiti i za njih je potrebno mnogo strpljenja. To je i osobina koja krasi ljude koji vole da jedu naraandže. Oni su pouzdani, detaljni i ne boje se teškog posla. U ljubavi su posvećeni i uradiće sve samo da izbjegnu svađu. Sve u svemu, ljubitelji ovog kiselog voća su stidljivi i pouzdani. Životu i poslu pristupaju uvijek pozitivno.

   BANANA

Banana je najslađe voće, a oni koji je vole su ljubazni, šarmantni, brižni i veoma nježni. Iako su povučeni i nemaju mnogo samopouzdanja, iz većine situacija izlaze kao pobjednici. Ljubitelji banana često su zabrinuti zbog utiska koji ostavljaju i trude se da održe dobru sliku o sebi. Sa svojom fizičkom i duhovnom ljepotom, oni su dokazano sjajni partneri i prijatelji

          KRUŠKA

Puni entuzijazma, osjetljivi i oštroumni – takvi su ljubitelji krušaka. Međutim ponekad su previše nestrpljivi i zato vrlo često pokvare ono na čemu su radili. Takođe, njihova povremena nemarnost može unijeti haos u privatni život, posao i ljubav.

    GROŽĐE

Baš kao što i grožđe dolazi u grozdovima, oni koji vole ovo voće vole i da su uvijek okruženi porodicom i prijateljima, kao i da budu u centru pažnje. Na poslovom planu su rođeni lideri, koji vole moć i uspjeh. Ipak, nekad imaju i vrlo kratak fitilj.

TREŠNJA

Maštoviti, kreativni, talentovani, ali i nepredvidivi. Oni će zblistati onda kada to niko ne očekuje, ali im ponekad komunikacija nije jača strana. U vezama, mogu vas voljeti beskrajno, ali vam to neće otvoreno reći, barem ne toliko često.

        PAPAJA

Slatki, nežni i živopisni kao papaja – baš takvi su oni koji vole da je jedu. Pored svega toga, imaju i sjajan smisao za humor. Obožavaju putovanja i lako mogu da se sprijatelje da ljudima, a kada je reč o ljubavi, na njihovu dragu i brižnu ličnost pašćete vrlo lako.