Koje cvijeće vole horoskopski znakovi?

Škorpije vole vatrenonarandžaste bukete, dok će se Djevice obradovati prefinjenim cvetovima bele boje…

Ovan
Osobi rođenoj u ovom znaku pošaljite vatreni buket. Nestašan, razbarušeni stil, smišljeno haotičan, najviše odgovara buktanju životnog žara ove strastvene i snažne naravi.

Bik
Kao dionizijski znak, on voli samo najkvalitetnije i najbolje. Cvijeće obožava jer ono unosi mir i sreću. Boca dobrog vina i elegantna cvijetna linija biće pravi pogodak.

Blizanci
Rođeni u ovom znaku vjeruju u ljubav široko i duboko, uživaju u cvijetnoj igri i prenose ljubav na druge. Aranžman od ružičastog cvijeća imaće oblik njihove ljubavi.

Rak
Osoba rođena u ovom znaku je senzibilna i stidljiva, voli romantičan stil. Obradujte je frezijama, lalama i ružicama u pastelnim tonovima ili maštovitim buketom u nijansama ljubičaste.

Lav
Simboli moći, vlasti, sunca i zlata kod njega su dominantni. Lav voli svjetlucavo i glamurozno, a posebno voli da prima poklone. Darujte mu najljepši, pompezan cvijetni aranžman, u koji ćete vješto ušuškati poklon.

Djevica
Ona voli prefinjeno, elegantno, svedeno i odmereno. Buket treba da bude skladno aranžiran i bez kontrastnih boja. Naš prijedlog je aranžman u bijelim i šampanj tonovima i u unikatnoj posudi.

Vaga
Rođenima u ovom znaku dopašće se lepršavi, neobavezni stil, ali i uređen cvijetni aranžman nježnih tonova. Esteta u duši, zapaziće da su cvijeće, ljubav i ljepota skladno aranžirani, baš kao i u njenom životu.

Škorpija
Do strasne prirode jedne Škorpije doći ćete preko specijalno dizajniranog buketa, koji će preslikati njena burna i snažna osjećanja, i to u vatrenoj narandžastoj boji.

Strijelac
Aranžman pun zanosa i prefinjenog stila odgovara ovom najživahnijem i najvedrijem od svih znakova. Strijelcu pošaljite buket sa strijelom i porukom u njoj, koja će zagolicati njegovu maštu.

Jarac
Elegantno, možda hladno i suzdržano, ali i veoma emotivno. Osobi rođenoj u ovom znaku dopašće se cvijetni aranžman s detaljima iz prirode u vidu kamenja, savijenih grana i plodova.

Vodolija
Osoba rođena pod ovim znakom uvijek ide ispred svog vremena. Poklonite joj neobičan i jedinstven aranžman od bijelog cvijeća, smješten u originalnu, ekstravagantu posudu. Obavezan je i neki zanimljiv detalj.

Ribe
Romantične i ranjive, poetične i muzikalne, ribe će se najviše obradovati mirišljavom cvijetnom aranžmanu u pastelnim tonovima, ružičastim ili boje breskve, s dodatkom čipke, organdina ili perlica.