Koja žena na ovoj slici je prava majka djetetu?

Na slici možete vidjeti dvije žene koje sjede jedna preko puta druge i dječaka koji se igra na podu. Pitanje glasi: po vašem mišljenju, koja žena je prava majka djeteta? Iako postoji samo jedan odgovor, koju god da izaberete daće vam dovoljno tragova da otkrijete nešto o sebi. Udahnite duboko, pažljivo pogledajte sliku i recite nam šta mislite, a onda pročitajte šta vaš odgovor znači.

Ako ste izabrali ženu koja sjedi lijevo

Ovo je odgovor koji je izabralo 70% ljudi, ali nisu u pravu. Vjerovatno nisu bili u mentalnom stanju da prepoznaju detalje na slici. Ipak, može da znači i da su vam neki dijelovi vašeg karaktera nepoznati.

Vi ste kreativna osoba. Otkad ste bili mali, vaš projekat za školu bio je najbolji i vaša kućica za lutke najljepša. Imate i snalažljivost na svojoj strani. Sa ovim osobinama, veoma vam je lako da zamislite stvari prije nego što krenete da radite na njima. Vi ste mladi Nikola Tesla!

Ljudi vas žele za prijatelja zbog vaše sjajne mašte i smisla za humor. Imate izuzetan muzički i umjetnički ukus što vaše stavove čini uzuzetno cijenjenim u većini društvenih situacija.

Osim toga, posjedujete dobrotu i iskrenu empatiju zbog čega uvijek dajete korisne savjete. Vrijedni ste i velike su šanse da ćete sve svoje ciljeve ostvariti.

Možda ne posjedujete superiornu inteligenciju, ali vaša hrabrost, čvrstina i trud odvešće vas do uspjeha. Jedan od vašeh prioriteta jeste da imate sopstvenu porodicu i ako ga već niste ostvarili, u budućnosti ćete sigurno. Takođe, cijenite novac.


Ako ste izabrali ženu koja sjedi desno
Kada se djeca igraju, ona se podsvjesno okreću ka roditeljima. Na ovaj način traže odobravanje. Ako ste izabrali ovu ženu, dali ste tačan odgovor.

Ovo dokazuje da je vaša inteligencija mnogo superiornija nego što mislite. Lijeva hemisfera vašeg mozga je izuzetno razvijena. To je dio mozga ovezan sa logikom i rezonovanjem.

Zbog vašeg razuma, odlični ste u davanju savjeta. Vi ste i veoma društvena osoba jer znate da tako stičete iskustva iz kojih možete da crpite znanje. Takođe ste iskreni i povjerljivi.

Imate i senzualnu crtu: kada je riječ o romantici, vi ste ona osoba koja udovoljava drugoj strani, jer vaša osjetljivost zaslijepljuje vašu ličnost.

Vaša ekspidicija iz snova bila bi sa prijateljima i voljenim osobama, ali kada je u pitanju promišljanje i sagledavanje situacije, vi ste samotnjak.