Koja je najljepša ruža i saznajte jeste li dobrica, sanjar, zloćo ili humanista!

Odaberite ružu i otkrijte nešto novo o sebi!

RUŽA 1 – Klasična crvena ruža je hrabar izbor i pokazuje vašu ekstrovertiranost, hrabrost i iskrenost. Zbog svog poštenja znate kako otkriti laž i imate vrlo dobru intuiciju. Volite i znate planirati, znate šta želite i ne bojite se poduzeti korake za ostvarivanje ciljeva. Obzirom na veliki broj planova za budućnost, ponekad zaboravite opustiti se. Prošećite i ne zaboravite pomirisati ruže.

RUŽA 2 – Svi znaju da vam se mogu obratiti za podršku. Volite brinuti o drugima i štititi svoje prijatelje i voljene osobe. Brinete radi dobrobiti onih koji vas okružuju. Pokušavate zadržati mir i ravnotežu u svom životu, stoga ste često pretjerano oprezni. Ponekad radi toga gradite zid između sebe i ostatka svijeta, što može dovesti do izoliranosti. Riskirajte i prihvatite promjene kada se dogode.

RUŽA 3 – Vrlo ste osjetljivi i vode vas emocije. Ponekad osjećate kao da se ne uklapate u društvo, ali to je zbog vaše osjetljivosti i podcjenjivanja vlastitih uspjeha. Niste svjesni koliko zaista vrijedite i u sebi krijete mnoštvo neotkrivenih talenata. Vjerujte u sebe i okružite se ljudima koji vas vole i podupiru.

RUŽA 4– Vi ste veseljak i kreativac! Uvijek ste optimistični i posmatrate svijet na pozitivan način. Znatiželjni ste i avanturistički nastrojeni. Volite otkrivati i doživljavati nove stvari. Iako uživate u pokretanju novih projekata, ponekad se teško fokusirate i brzo vam dosade.

RUŽA 5- Uvijek gledate u budućnost. Patite od stalne žudnje da učinite svijet boljim mjestom. Radi svojih ambicija i planova ponekad zaboravite uživati u sadašnjosti. Pokušajte živjeti svoj život iz dana u dan.

RUŽA 6 – Nema sumnje da će vaši snovi postati stvarnost. Disciplinirani ste, posvećeni onome što radite i uvijek ulažete 110% napora. Naporno radite, volite ono što radite i to znači da brzo napredujete. Uvijek tražite nove načine za rast i razvoj. Pokušajte zadržati ravnotežu kako ne biste izgubili ljude s kojima možete podijeliti svoj uspjeh.