Koja boja će biti vaš odabir ovog ljeta? Ovih pet nijansi boja kose su modni hit!

Holivudski ekspert za frizure i nijansiranje kose Lori Godar otkriva koji tonovi boje za kosu će biti vodeći trend u ovogodišnjim ljetnim mjesecima. Da li ćete se odlučiti za retro crvenkasto plavu, platinasto plavu, zlatno bakarnu, toplu smeđu ili plavu sa prirodnim izrastkom?

Visoki struk, kratki topovi, rese, prorezi… Ljeto je doba kada se poigravamo modom i modnim krojevima, pa zašto onda isto ne bi učinili sa kosom!? Zlatkast odsjaj sunca u kosi inspiriše nas da eksperimentišemo i isprobamo neke nove tople nijanse…

Holivudski ekspert za frizure i nijansiranje kose Lori Godar, koja je sarađivala sa ljepoticama kao što su Riz Viterspun, Rosi Hantington Vitli i Kloi Grejs Moric, otkriva koji tonovi boje za kosu će biti vodeći trend u ovogodišnjim ljetnim mjesecima.

„Ljeto je idealno vrijeme da se poigramo svježim, svjetlijim tonovima, ali imajte na umu vrijeme i novac koji vam je potreban da izvedete ovaj kozmetički poduhvat – poručuje Lori I nastavlja:

„Platinasto plava nijansa zvuči sjajno, ukoliko želite da se farbate svake dvije nedjelje.

Ona napominje da ovakve nijanse zahtijevaju puno vremena i truda kako bi boja što duže ostala intenzivna, a kosa djelovala svježe, uredno i zdravo, te je kvalitetna njega preduslov zanosne i raskošne ljetnje nijanse.

Pogledajte kako poznate dame nose zavodljive nijanse sezone. Koja boja će biti vaš odabir ovog ljeta?

ZLATNO BAKARNA

Ejmi Adams

Ketrin Mek Namara

TOPLA SMEĐA

Emi Rosun

PLAVA SA PRIRODNIM IZRASTKOM

Majli Sajrus

RETRO CRVENKASTO PLAVA

Kristina Hendriks

PLATINASTO PLAVA

Keri Klos

Arijana Grande

 

Z

 

 

 

 

ZLAT