Koga ste prvo vidjeli na ovoj slici; staricu, djevojku, lice ili rijeku!?

Ako ste vidjeli staricu, u ovom trenutku vi ste okruženi neprijateljima, a ako ste vidjeli lice pred vama su velike životne promjene …. A ako bolestan čovjek vidi djevojku, znači da će imati poteškoća u ozdravljenju.

Da biste bolje upoznali sebe treba samo da prođete ovaj test.Ovakve slike često koriste psiholozi da otkriju skrivene aspekte ljudske podsvijesti.
Bitno je fiksirati onaj odraz koji ste zapazili kao prvi. Najvjerovatnije, za koju sekundu, uočićete i ostale oblike. Za to vam je potrebno da samo pogledate sliku i ono što prvo vidite na njoj jeste rezultat testa, a objašnjenje slike ćete vidjeti u produžetku.

Starica

Vi treba da slušate savjete svojih roditelja. Svako u životu dođe u period kada su savjet ili mišljenje bliske osobe vrlo važni. Neophodno je da budete veoma pažljivi, jer u ovom trenutku u vašem životu ima mnogo onih koji vam ne misle dobro i koji pokušavaju da vam zabiju nož u leđa.

Lice

Ako je lice prvo na čemu se zaustavio vaš pogled, to znači da vas očekuju ozbiljne životne promjene. Pustite prošlost. Ona ne treba da vas drži. Treba da povjerujete u sebe, svoju fortunu, i da prestanete da se bojite svega što je novo. Jedino će vaš novi kurs biti ispravan i on će vas dovesti do novog, sretnog života!

Rijeka

Često zavisite od mišljenja drugih i morate neprestano s tim da se borite. Vaš život je rijeka, a vi pratite njen tok. „Što lakše, to bolje“ – mislite vi. Čak nemate želju ni da nešto promijenite u svom životu. Bojite se da se ne razočarate? Treba samo da pokušate da potpuno promijenite život, i sreća će vam se osmjehnuti. Budite odvažni!

Djevojka

Lik mlade i lijepe žene na slici predskazuje radost, bogatstvo, sreću, uspjeh, blagostanje. Djevojkama ovo obećava susret s voljenim muškarcem. A ako bolestan čovjek vidi djevojku, znači da će imati poteškoća u ozdravljenju.