“Ko masturbira otvara demonima vrata svog života”

zensko-telo-thinkstock_800Mak Mejdžor iz izdavačke kuće Eden dekoded napisao je na Fejsbuku da “previše hrišćanki gubi šansu za večni život, zato što masturbiraju”.

“Dildoi i sve takve seksi igračke koriste se hiljadama godina u demonskim ritualima”, napisao je on. “To je jedan od glavnih načina na koje su paganska društva obožavala svoje demonske bogove. U tome nema ničeg normalnog i neka bude sram svakog hrišćanina koji tvrdi suprotno”…

U postu je objavljen i link ka tekstu na sajtu Eden dekoded u kom pisac upozorava da Satana koristi seks da “osnaži demonske entitete”.

“Mnogi koji ovo čitaju imaju seksi igračke. Želeli vi to da prihvatite ili ne, ove igračke su portal između demonskog svijeta i vašeg života. Sve dok imate seksi igračke u kući, imate prolaz koji može omogućiti demonima, ne samo da po volji ulaze u vaš život, nego i da vas muče i uništavaju vam određene aspekte života koji imaju veze sa seksom i vašim vezama”, napisao je on.

Post je odlomak iz Mejdžorove knjige “Diva, Goddess, Queen: Breaking The Power Of Soul Ties, Lust And Sexual Demons”.

Seks uopšte, a masturbacija naročito, popularne su teme na sajtu Eden dekoded. Tako se tu može pročitati još jedan zanimljiv odlomak iz knjige.

“Postoje i seksualni demoni. Opasnost masturbacije je u tome što se neko može bespovratno predati demonu seksa, koji se vezuje za vas kroz čin masturbacije. Kada se taj demon zakači, teško je natjerati ga da ode. Navodiće vas na masturbaciju, čak i kad vi to ne želite. Imaćete potrebu da se igrate sa sobom i to tako snažnu da će vam samo orgazam pružiti privremeno olakšanje.”

S druge strane, medicinski stručnjaci ne vide ništa loše u masturbaciji, pa čak smatraju i da je zdrava – kako za muškarce, tako i za žene.

(Izvor: Huffington Post)