Ko je Zoran Šumadinac: Tri kliničke smrti podarile mu nadnaradne sposobnosti!

Žena i muškarac koji su izašli iz blještave svjetlosti – podarili su mi moć i znanje koje danas posjedujem i koristim da bih pomagao ljudima. U Srbiji me poznaju kao najmlađeg i najuspješnijeg ezoteristu. U stanju sam detektovati bolest ili magiju te pomoći osobi da se izliječi.

 

Mnogo je onih koji su nakon kliničke smrti stekli posebnu moć – da vide budućnost, komuniciraju sa višim silama, čitaju auru, otklanjaju bolesti i magiju. Ovaj dar nisu dobili slučajno jer je njihov zadatak da pomažu ljudima u borbi protiv zla. Jedan od njih je i Zoran Petrović Šumadinac iz Gornjeg Milanovca.

– Preživio sam tri kliničke smrti nakon kojih sam stekao nevjerovatne sposobnosti. Postao sam drugi čovjek sa nesvakidašnjim darom da vidim više od drugih u smislu da mogu otkriti budućnost, detektovati bolesti i razne negativne uticaje, a sve to vidim preko čovjekovog energetskog omotača.

Prvu kliničku smrt Zoran je doživio prije desetak godina, na Svetu Trojicu, i to pred gostima koji su bili na slavi.

– Iznenada mi je pozlilo i srušio sam se na pod. Dugo se pričalo o tom događaju, a onda, nakon dvije godine, opet sam doživio kliničku smrt. Ovoga puta, ljekari su javili mojoj porodici da sam umro. Kada sam se oporavio, mislio sam da mi se takve stvari više neće dešavati, ali, ubrzo sam doživio i treću kliničku smrt. Znam da nisam jedini kome su se dešavale takve stvari, uostalom, bezbroj knjiga je napisano na tu temu. Svako od nas imao je slično iskustvo i svima je zajedničko to što smo prolazili kroz tunel na čijem kraju je izvor svjetlosti. Međutim, treći put bilo je drugačije – obasjala me je blještava svjetlost iz koje su se pojavili žena i muškarac – pripovijeda nam Zoran.

Ljudi koji su iz svjetlosti kročili ka Zoranu, saopštili su mu da je on predodređen da pomaže ljudima.

– Rekli su mi da je to moja misija i da će me oni podučiti kako to da činim. Tako je i bilo: od njih sam saznao koje biljke liječe određene bolesti, upoznavali su me sa receptima za ljekovite mješavine, a uz njihovu pomoć savladao sam i mnoge druge ezoterijske vještine – prisjeća se nadnaravnog događaja Zoran.

Isprva nije vjerovao da je ono što mu se dogodilo – istina. No, odlučio je stečeno znanje isprobati na sebi.

– Imao sam tumor u stomaku koji sam izliječio sam sebi. Krenuo sam onda pomagati drugima. Prijateljima sam uspješno liječio povišeni krvni pritisak, migrene, probleme sa sinusima i mnoge druge teže bolesti.

Osim toga, sve češće su mi se javljale vizije budućih događaja zahvaljujući kojima sam pomagao ljudima da izbjegnu neke katastrofalne nesreće – priča nam Zoran.

– Umijem da čitam sudbinu, vidim bolesti, ali i uticaj magije, nakon čega iscjeljujem molitvama, tamjanom, bosiljkom i amajlijama. Dovoljni su mi fotografija i datum rođenja, jer mogu da pomažem i na daljinu. Jedna od najvažnijih stvari jeste čišćenje aure koje obezbjeđuje zaštitu od psihičkih napada, magije i bolesti. Energetski omotač isprlja se ukoliko se boravi u prostoru sa negativom energijom, poput bolnica, groblja i smetljišta, ili smo okruženi lošim ljudima.

Takođe, uspješno čistim radni i životni prostor: ako se u njemu nagomila loša energija, onaj koji tu boravi neće imati napretka u životu. Preko aure se može otkriti da li osoba pati od neke bolesti, i to prije nego što se jave bilo kakvi simptomi. Dešavalo se da mi ljekari šalju pacijente jer ne mogu da uspostave pravu dijagnozu – a ja je otkrijem sad pa sad – ističe ovaj vrsni parapsiholog iz Gornjeg Milanovca, Srbija. No, da bi vam Zoran pomogao, ne morate ići čak do Gornjeg Milanovca. Zoran svoje tretmane uspješno odrađuje na daljinu, a osim toga, pravi je svjetski putnik – pa tako često gostuje u svim evropskim gradovima.

 

(E. K./aura.ba)