Ko je bacio čini Saši Popoviću i njegovoj životnoj saputnici Suzani? Đavo došao po uklete dukate iz Sašinog sefa!

Mnoge majke i očevi proklinju Sašu i Brenu zbog iskorištavanja njihove djece, dosta je estradnih zvijezda kojima je Saša koferima uzimao pare ili ih odvodio u krevet.  Danas ga kletve stižu i stizat će… Već je jednom bio došao do prosjačkog štapa. Nedavna pljačka je opomena…. Uspjehe i propasti su mu najavili Vanga, hodža Selim i Kada Radetinac, a Aljo Harić mu poručuju da bi zbog nafake i zdravlja svake godine trebao klati po nekoliko kurbana za gladne i siromašne

 

Sašu Popovića koji vedri i oblači na eks jugoslovenskoj estradi čeka još jedan ponor!? Njemu je suđeno da dva puta u životu „ima, pa nema“.  Tako mu je devedesetih godina prorekla čuvena slijepa bugarska vidovnjakinja Vanga, a na to ga upozoravaju i aktuelne današnje najcjenjenije vidovnjakinje.

Sarajevska iscjeliteljka Kada Radetinac je nedavno skoro zamolila Sašu Popovića da se počne boriti sa sihirima i crnom magijom, koju na sebi nosi decenijema, a „zaradio“ je preko žena.

–          Ima kod Saše i prokletstva. Mnoge majke i očevi su ga kleli jer su mu dali novac za uspjeh svoje djece, a djeca nisu uspjela. Ima i nekoliko pjevača i pjevačica kojima je u koferima uzimao novac, a ništa im nije utzvratio u poslu. Završili su skoro na prosjačkom štapu. On vuče prokletstsvo i od svojih bivših saradnika, jer ih je zaboravio kad im je bilo najpotrebnije.

Zbog svega toga on vrlo često ima ili finansijskih ili zdravstvenih problema – kaže Moćna Usnija i dodaje da njeno nije da ga savjetuje. Ipak, što prije se odluči na duhovnu obnovu i čišćenje, to će prije izaći iz haosa.

Ukleti dukati

Aljo Harić

Prema mišljenju jedne beogradske estradne ličnosti koja se bavi i astrologijom, čak je i nedavna krađa iz stana Saši i njegovim ukućanima dobro došla. Sa njima je odnešena i crna magija! Naime, neki dukati i satovi su bili puni magije.

–          Ti dukati, satovi i ostali nakit do Sašinih sefova su stigli nepošteno! Neki su čak i prokleti, jer je Saša prevario mnoge  mlade ljude, obećavajući im „zlatne dvore“. Uzimao bi im novac ili dragulje za karijeru, a oni bi nakon izvjesnog vremena završili na ulici, nečije suze i kletve su ga stigle.  – tvrdi poznata beogradska estradna zvijezda i astrolog.

Javna je tajna da cijela „Grand imperija “ zadnjih petnaestak godina se održava na enormno visokim naplatama i „napojnicama“ kako mladim, tako i afirmisanim pjevačima za etiketu. Dosta novca je zarađeno nepošteno. Ljudi iz unutrašnjosti Srbije, Bosne, Makedonije…. su nosili u koferima naslagane devize da bi se domogli svjetla „Grandove pozornice“. Saša im je prilikom pregovora sve obećavao, garantovao milionske tiraže, pune dvorane, diskoteke, a to je značilo brzi povratak „investicije“ u njegov i Brenin „Grand“. Nisu prezali ni od uzimanja nekretnina, sve je imalo svoju vrijednost i protivvrijednost.

Sve je, po onoj narodnoj da se „sve vraća i plaća“, i došlo na naplatu. Dolazi u ciklusima, shodno veličini Sašinih nedjela prema ljudima.

–          Gladan je previše, grabi samo sebi. Gladniji je i pohlepnije od Brene. Ono su sami uzimali više od polovine naših honorara, a nama su ostavljali mrvice. Zato im se dešava da su po bolnicama, da im nestaju stvari, ili da im otimaju  – kaže za Sašu jedan od njegovih kolega iz „Slatkog greha“.

Imati pa nemati

Saša i Zlata iz perioda kad je ljubav cvjetala

Na grijehe i pohlepu Sašu je upozorila i čuvena bugarska proročica Vanga. U pet minuta mu je „izlistala“ i što treba i što ne treba. U jednom trenutku, zbog naočala, umalo ga nije izbacila. Pokušao je slagati da nema naočale. Upozorila ga je da će mu pohlepa donijeti prividnu sreću, te da će „dva ili tri puta imati, pa nemati“.

Prvu neimaštinu Saša je osjetio kada su mu opuhali sve iz iznajmljene garsonjere. To je prošlo bezbolno, jer je uveliko radio, a imao je i ušteđevinu.

Druga, veoma bolna neimaština desila se preko banke „Dafina“. Bilo je to ratne 1993. godine, Saša je prodao automobil, stan u Novom Sadu, te sve to zajedno sa ostalom ušteđevinom stavio kod Dafine. Otišao je kod njih zbog visoke kamete. Navodno ponudili su mu 15 posto na oročenje, A on je oročio, prema nekim ugovorima skoro milion maraka!

– Sjećam se 10. marta 1993. godine „pukla“ je Dafina. Pukao sam i ja, nestalo je sve – ispričao je kasnije Saša.

Bilo je to drugo njegovo posrtanje. Treće je desilo se negdje nedavno. Nestali su nakit i još neke vrijednosti iz porodične kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Iako ne želi priznati, Saša i Suzana panično traže „lijeka“ za ovu nesreću. Pojačali su obezbjeđenja, ali nisu baš sigurni da bilo koje obezbjeđenje može protiv Božije sile i Božije volje.

Kada Radetinac

Saša je inače vjernik, po očevoj strani svi su mu bili pravoslavni sveštenici. On je do svoje 45. godine živio u porti Nikolajevske crkve u Novom Sadu. Tu je jedno vrijeme sa njim živjela i Lepa Brena.

Ljubavne igrarije i mađije sa Nedom, Zlatom, Vesnom…

Vremenom su se razišli, Brena otišla sa Bobom, a Saša se upustio u ljubavnu avanturu sa Nedom Ukraden. Devedesetih godina više je boravio kod nje u Sarajevu, nego u Beogradu ili Novom Sadu. Bili su kao golub i golubica, čak su bili počeli igrati i tenis, po uzoru na Brenu i Bobu.

Nakon jednog svadbenog veselja, na koje  je sreo Zlatu, preko noći je Saša ohladio preko Nedi, a zalijepio se za Zlatu. Ona je bila mlađa od njega, ali i sklona svakojakim magijama.

Javna je tajna da Zlata obilazi vračare, hodže, gatare, astrologe, ali i da sama provodi neke rituale. Pričalo se da je Sašu natjerala sda pred njom kleči, moli je, puže pred njom u njenoj čergarskoj garsonjerici. Nekoliko godina Zlata je vladala njegovim privatnim i poslovnim životom, čak su snimali i duet pjesme. A onda je sve stalo. Zlata otišla u zagrljaj drugog, Saša jedno vrijeme tugovao.

U život će ga vratiti Suzana Jovanović, prepodila ga je. U ovom braku Saša će dobiti kćerkicu, a usvojit će i Suzaninog sina iz prvog braka. Odgaja ga kao svoga sina.

–          U odnosu prema pastorku Saša je veoma iskren, pokazuje roditeljsku ljubav. To djelo je sapralo polovinu njegovih grijeha. Za ostale grijehe mora klati kurbane, dijeliti sadaku, pomagati i ljude i životinje… I, naravno, neka ne zaboravlja Boga. Jedno vrijeme se bio udaljio od njega – savjetuje Aljo Harić, popularnog Sašu Popovića.

Ne može mu kuću niko odnijeti, ali može nafaku!

Iako su se u zadnje vrijeme okrenuli vjeri, te savjetima popova, egzorcista i hodža, Saša Popović ponekad se našali na svoj račun.

–          Nosili su mi sve, ali kuću ne mogu – šeretski, ali prkosno je izjavio Popović.

–          Ne mogu kuću, ali mogu nafaku. Pogotovo nepošteno zarađenu nafaku – poručio je jedan derviš Saši Popoviću.

(E. Milić/aura.ba)