Kiseli kupus – afrodizijak #1 u svijetu!

  Od kada je svijeta i vijeka, čovjek je u potrazi za hranom i biljem koji potiču spolni nagon i želju. Afrodizijaci su dobili ime po Afroditi, grčkoj boginji ljepote i tjelesne ljubavi. Prema legendi, ona je smatrala vrapce vrhunskom delikatesom i afrodizijakom, te su tako i Evropljani, prema vjerovanju starih Grka, izrazito cijenili vrapce i konzumirali njihov mozak kao afrodizijak.

Oko potencije se lome koplja već hiljadama godina. I dok jedni muku muče s tim problemom i srame se o njemu govoriti, drugi su potražili načine kako se suočiti s tom neugodnom zdravstvenom tegobom koja pogađa sve više muškaraca.

Tako su godine i godine istraživanja pronašle namirnice koje najbolje utječu na potenciju.

Kiseli kupus je, prema svim najnovijim istraživanjima, afrodizijak broj jedan u svijetu! Njemački znaučnici otkrili su da je svježi kiseli kupus najučinkovitija namirnica za poticanje libida.

Ojačajte spolnu moć

Avokado je pak bogat aminokiselinom koja pomaže u proizvodnji adrenalina, hormona povećane mentalne koncentracije koji tjera depresiju. Smanjuje osjećaj gladi, a bogat je vitaminima B grupe koji podižu razine energije. Vitamin B6 važan je i za proizvodnju spolnih hormona.

Šparoge sadrže mnogo vitamina A i C koji podižu razinu energije – za najbolji učinak uvrstite ih na jelovnik najmanje tri dana za redom i uveliko će utjecati na spolnu moć.

Postoji i namirnica koju svi imamo ukuhinji, a malo ko zna da je dobra za potenciju.

Češnjak sadrži alicin koji poboljšava cirkulaciju pa je vrlo poželjan na ljubavnom jelovniku. Naravno, ako ga jedu oba partnera! Stoga, mlatite češnjak i uživajte…