KINESKI HOROSKOP UVELIKO OTKRIVA ŠTA NAS ČEKA 2022. GODINE: BIĆE OTKAZA, SUZA, RAZVODA

 Kineska Nova godina počinje 1. februara i biće u znaku Vodenog Tigra. Tradicionalno, godina Tigra dolazi na svakih 12 godina. Pod ovim znakom su godišta 2010, 1998, 1986, 1974, i 1962 godina.

Ljudi koji su rođeni tokom ovih godina žive pod okriljem ovog horoskopskog znaka. Sljedeća godina Tigra, nakon 2022. očekuje nas 2034.

Tigar se smatra za jednu vrlo agresivnu i nepredvidivu životinju, ali ublažiće ga element Vode koji donosi nežnost i sklad. To znači da će 2022. godina biti dinamična i aktivna, ali ne previše nestabilna. Prema godišnjem kineskom horoskopu za 2022. godinu, možemo očekivati period dramatičnih promjena.

Tigar je simbol velike energije i brzine, pa mnoge od nas može motivisati da krenemo u velike životne avanture. Moguće je da će neki napraviti radikalnu promjenu na profesionalnom planu, započeće svoj biznis, dati otkaz ili će promijeniti zanimanje, a moguća su i preseljenja u inostranstvo. Vodeni Tigar vam donosti mnoge mogućnosti koje mogu učiniti da vaš život postane svjetliji i zanimljiviji.

Budite spremni da prihvatite nove prijedloge ako u njima vidite bilo kakvu perspektivu. Za razliku od konzervativnog Bika, Tigar će pomoći u sprovođenju naizgled ludih planova i dovesti vas do uspješnog kraja. Na kraju, onima koji su aktivni, odlikuju se inicijativom i nekonvencionalnim pristupom rješavanju problema. U ovome će naročito biti uspješni oni koji su rođeni u znaku Tigra.

Tokom sljedeće godine važno je da budete hrabri, odgovorni, odlučni. Preuzmite odgovornost za svoje postupke, a samo oni koji probude unutrašnju snagu mogu dostići dugotrajnu sreću i zadovoljstvo. Vodeni element simbolizuje kreativnost, pa ćete imati ideje i rješenja da ostvarite svoje snove.

U narednoj godini poboljšaće se i očvrsnuće porodični odnosi, a ovo je sjajna godina za vjenčanja i proširenje porodice. Oni koji su u emotivnoj vezi doživjeće nove faze razvoja odnosa u kojima će sve ići na bolje, piše Žena.Blic.rs.

Prema kineskom vjerovanju 2022. godina donijeće najviše sreće rođenima u znaku Tigra!

error: Content is protected !!