Kažu joj da nije normalna: DOJI SVOG MOMKA SVAKA DVA SATA I TVRDI DA IM TO ČINI VEZU ČVRSTOM?!

Jennifer (36) iz Atlante je dala otkaz na poslu kako bi mogla neometano dojiti svog dečka svaka dva sata. Njen potez je pokrenuo lavinu poruka na društvenim mrežama od ljudi koji su osudili ovakvo ponašanje

U razgovoru za The Sun, je objasnila kako je htjela vezu u kojoj može dojiti dečka jer je čitala da to produbljuje odnos između dvoje ljudi. Tražila je osobu s kojom bi to mogla prakticirati preko online servisa za upoznavanje, a u usputnom razgovoru je ideju spomenula svojoj srednjoškolskoj ljubavi Bradu

– Vidjela sam da je znatiželjan i uzbuđen. U tom sam trenu shvatila da sam upoznala osobu svog života – pojašnjava Jennifer.

Jennifer, koja već ima odraslu kći (20), je dala otkaz na poslu kako bi mogla dojiti dečka. Mora ga dojiti svaka dva sata “na suho” kako bi zavarala tijelo da ima bebu, a pije i razne hormonske tablete.

Dala sam otkaz kako bi se posvetila ovome. Želim da uspije. – kaže Jen.

Brad, koji većinu svog vremena provodi u teretani, kaže da to nikada ne bi radili u javnosti i da je dojenje dobro za zdravlje.

Nakon što je ova bizarna priča dospjela u javnost mnogi su komentirali da je vijest lažna, a neki su optuživali Jennifer da seksualizira dojenje.

– Zbog idiota, kao što su ovo dvoje, teško je majkama dojiti u javnosti bez nelagode. Seksualiziraju dojenje, a medicinski nema nikakvih dokaza da je dojenje dobro za odrasle. Majčino mlijeko je samo za bebe. – kaže ljuta komentatorica na jednoj od društvenih mreža.