Katolička propaganda ili Isusova volja: Ovaj momak je tri puta umirao, tamo se sreo sa bratom i sestrom koje je njegova majka abortirala

Znao sam da su mi to brat i sestra, iako mi niko ništa nije rekao o njima. Kada ste na nebu, znate ko je ko – kaže Landon koji je uvjeren da je treći put kad je umro sreo Isusa koji mu je zadao da se vrati u život i širi vjeru, ispričao je za katoličku televiziju.


Džuli Kemp i njena porodica su prije 19 godina doživjeli stravičnu nesreću u kojoj su poginuli njen suprug Endi, a ona i njihov sin Landon jedva su izvukli žive glave.

Vozilo je bilo toliko uništeno nakon što se u njega zaletjelo vozilo Hitne pomoći na raskrsnici da spasioci nisu ni vidjeli da je u autu bio i dječak. Shvatili su da je dijete unutra tek kada su vidjeli njegovu cipelu. Kada su uspjeli izvući Landona iz automobila, nije davao znake života. Bio je u komi.

Ljekari nisu mislili da će Landon uspjeti da se oporavi, ali nakon dvije nedjelje dječak se probudio iz kome. Džuli tvrdi da nije imao ni traga oštećenja na mozgu iako mu je glava bila teško povrijeđena i ljekari su smatrali da će ostati na nivou osmogodišnjaka ako se ikad probudi.

Umjesto toga, Landon je imao nevjerovatnu priču o zagrobnom životu. Džuli je oklijevala da kaže sinu kako mu je otac umro, ali Landon je, tvrdi, to sve već znao. Naime, na dan nesreće Landon je čak tri puta umro i ljekari su ga uspjeli oživjeti svaki put. Dok je bio mrtav, tvrdi, svaki put je bio u raju i tamo je sreo svog oca i njegovog prijatelja koji je umro nekoliko mjeseci ranije.

„Niko od nas nije rekao ni riječ jedan drugome, ali mi smo svi stajali tamo – rekao je Landon.

Ali, to nije bilo najšokantnije što je rekao svojoj majci.
„Usput, mama, vidio sam i tvoje drugo dvoje djece – rekao je.

PROČITAJTE JOŠ:

KAD OTKUCA SMRTNI SAT…Smrt nikad ne dolazi nenajavljena, ovo su njeni predznaci!

Džuli prvo nije znala o čemu govori, a onda joj je sinulo da misli na njene dvije neuspjele trudnoće u kojima je spontanim pobačajem izgubila djecu. Landonu nikad nije to spomenula.

„Znao sam da su mi to brat i sestra, iako mi niko ništa nije rekao o njima. Kada ste na nebu, znate ko je ko – kaže Landon koji je uvjeren da je treći put kad je umro sreo Isusa koji mu je zadao da se vrati u život i širi vjeru, ispričao je za katoličku televiziju.