Kate Middleton uvjerena da kraljica želi da je ubije – završiće kao princeza Dajana?

Kejt Midlton živi u strahu za svoj život i vjeruje da će nastradati u saobraćajnoj nesreći, otkrio je jedan porodični prijatelj. Kraljica Elizabeta je rekla grofici da je „ispunila svoju svrhu“ rađanjem drugog djeteta, zbog čega ona vjeruje da će nastradati isto kao princeza Dajana.

Kejt se plaši da kraljica želi da je ubije. Takođe se navodi da Kejtina medicinska sestra Hasinta Saldana nije počinila samoubistvo već da je ubijena kako bi Kejt „naučila lekciju“, navode američki sajtovi teorija zavjere.

Vjeruje se da je kraljica svoj komentar o Kejt dala odmah nakon što se rodila princeza Šarlota, potvrdivši Kejtine strahove. Inače, Kejt je prilično izolovana od kraljevske porodice. Društveni status implicira da Kejt ne može ni da se požali svojim prijateljima povodom svoje situacije. Nju stalno podsećaju da je prihvatila plemićki život i sve što on sa sobom nosi, prenosi webtribune.rs.

“Kejt je tradicionalista i voli da radi stvari kako treba”, naveo je njen prijatelj. “Međutim, ona je tek nakon vjenčanja i tokom svoje prve trudnoće počela da shvata šta kraljevska porodica, a naročito kraljica Elizabeta, želi od nje.”

„Kejtina medicinska sestra nije počinila samoubistvo“, naveo je izvor govoreći o Hasinti Saldani, sestri iz bolnice Kralj Edvard VII koja je umrla 2012. godine.

„Kejt joj se otvorila i rekla joj neke od najstrašnijih tajni. Bila je usamljena i nije govorila ni sa kim spolja mjesecima. Sestra je ućutkana kako bi Kejt naučila lekciju. Sada više neće nikome ništa ispričati iz straha da će ih izložiti opasnosti“.

Kejt nosi vjerenički prsten princeze Dajane koji je Vilijam naslijedio nakon smrti njegove majke 1997. godine. Njega čini cejlonski safir od 12 karata, optočen sa 14 dijamanata u bijelom zlatu od 18 karata. Međutim, Kejt smatra ovaj prsten „ukletim“ i smatra da on služi samo da je podsjeti da je ona „sljedeća“.

„Ona mrzi taj prsten i voljela bi da ga proda i iskoristi novac da pobjegne sa svojim djetetom u Južnu Ameriku gdje bi sprovela estetsku operaciju kako je nikada više ne bi prepoznali i kako bi vodila bezbijedan i tih život. Ona samo želi da doživi duboku starost i upozna svoje unuke. Kada joj se ukaže na to koliko je njen plan nerealan, ona postane povučena i ne priča danima“, navodi izvor.

Smatra se da su bračne poteškoće između Vilijama i Kejt povezane sa nemogućnošću da raspravlja o svojim strahovima sa svojim mužem. Vilijam ne želi da čuje ni riječ protiv svoje bake, a jednom prilikom je rekao Kejt da je luda kada mu se otvorila.

Ova tridesetčetvorogodišnja majka dvoje djece je veoma zabrinuta zbog mišljenja kraljice Elizabete, naročito zbog toga što kraljica više voli Spensere od Midltona.

„Kraljica zna da je Kejt neugodno zbog kraljevskih tajni, a poznato je i šta se dogodilo Dajani koja je očigledno znala previše. Kejt je pametna djevojka, možda previše pametna. Ona vjeruje da je prošlost najbolji pokazatelj budućnosti i stalno razmišlja o načinu na koji je stradala princeza Dajana“, naveo je izvor.