Karmički dug i poslovno carstvo: ZAŠTO SU POČELI PROPADATI SARAJEVSKI “ROKFELERI” KOJE JE SPASILA ISCJELITELJKA BEBA

Još su bili na površini mora dugova, a preživljavali su od ušteđevine, prodaje nekretnina i zlata, vjerujući da će nekako doplivati do spasonosne obale. Ipak, Nedžadova supruga nije mirovala. Obilazila je vidovnjake, astrologe i iscjelitelje. “Aurina” astrološka prognoza joj je otvorila oči i uputila je prema iscjeliteljki Bebi

Nakon rata Nedžadovo poslovno carstvo godinama je raslo iz dana u dan! Ono što je naslijedio od oca, privatnika i zanatlije u bivšem sistemu, proširio je na trgovinu nekretninama, izgradnju prenoćišta, zakupe ugostiteljskih objekata…

Važili su za sarajevske Rokfelere! Roditeljsko nasljedstvo u elitnom starom dijelu Sarajeva, ali i bogatstvo u novcu i zlatu, bili su dovoljan stimulans za novi poslovni zamah.

Bajka

I zaista raslo je poslovno carstvo. Blizu pedesetak zaposlenih, sigurni poslovi, koji su se stalno oplođavali, donoseći nove profite. Trajala je ta bajka desetak godina, a onda su kola krenula nizbrdo. Ugostiteljski objekti su postali meta kojekakvih obračuna, pljačke, krađe… Gostiju sve manje, radnici počeli napuštati firmu. Uz sve to pojavio se i problem sa sinom; njegova ovisnost o kocki.

PROČITAJTE I OVO

Moć sihira, koje je uklonila Beba: ACA MUZIČAR BIO JE ŽRTVA MAGIJE SA 9 ŽIVOTA I 9 KATANACA!

“Jedno vrijeme sam trošio rezerve, ali i to je presušilo. Zadužim se kod mikrokreditnih organizacija. Pristigle kreditne rate izmirivao sam sa višemjesečnim zakašnjenjem – priča Nedžad.

Kaže da je u kamatama i plaćama za uposlenike praznih njegovih objekata izgubio desetine hiljada maraka. Na kraju se sve srušilo poput “kule od karata”. Objekti su zatvoreni, sedam radnika od njih sudskim putem zatražilo je izmirenje zakonskih obaveza, kreditori počeli plijenidbu… Gušili su se u moru dugova.

“Mi tonemo – zavapila je Nedžadova supruga, tvrdeći da njihova propast ima veze sa nekim haramom, zlom ili magijom.

Još su bili na površini mora dugova, a preživljavali su od ušteđevine, prodaje nekretnina i zlata, vjerujući da će nekako doplivati do spasonosne obale. Ipak, Nedžadova supruga nije mirovala. Obilazila je vidovnjake, astrologe i iscjelitelje. “Aurina” astrološka prognoza joj je otvorila oči i uputila je prema iscjeliteljki Bebi.

Karmički dug

Ova je veoma brzo otkrila uzrok propasti njihovog carstva. Vratila ih je stotinjak godina unazad, u doba kada je Nedžadov djed bio moćan sarajevski bogataš, ali jako loš prema komšijama i radnicima.

“Nedžadov djed je svojim haramskim postupcima ušao u savez sa šejtanima. Krao je radnike, a i oduzimao komšijsku zemlju na lažan način. Proklet je, ali eto to prokletstvo je stiglo vašu porodicu – objašnjavala je Beba.

Zahtijevala je da kompletna porodica počne dolaziti na tretmane, dala im zaštitne hamajlije i upute kako da ih koriste.

“Uvijek je u pitanju karmički dug, onaj koji smo uzrokovali sami ili onaj koji su uzrokovali naši preci. Djeca, a najčešće sinovi plaćaju dugove očeva. Nedžadov otac nije uspio “očistiti” te dugove, ali nije ni radio haram poslove kao Nedžadov djed. Sudbina je htjela da snagu prokletstva osjeti vaša porodica – objašnjavala je iscjeliteljka Beba.

Nakon tretmana kod iscjeliteljke Bebe svi u njegovoj porodici su se počeli ponašati drugačije. I stanje se veoma brzo popravilo; najprije se to osjećalo u porodičnom okruženju; popustila je napetost, stvari su se počele rješavati i ljudi su se bolje osjećali. Krenulo je nabolje i u poslu. Doduše, Nedžad nema novih radnika, ali supruga, on, sin i njegova djevojka su dovoljni za početak. Rade i održavaju porodični biznis, od kojeg relativno dobro žive. Kontakt telefoni Iscjeliteljke Bebe su 033 619 740 ili 061 380. Pozivni za BiH je 00387.057