Karleuša je nedužna, a u Sarajevu postoji lijek koji je jači od vakcina protiv gripe!

U novoj Auri koja je na kioscima širom BiH od ponedjeljka, 11. februara/veljače, 2019., čeka vas pregršt zanimljivosti.

Astrologija se kao i uvijek do sada, pozabavila aktuelnim vijestima, ovoga puta, to je afera Jelene Karleuše. Srbijanski astrolog, ezoterista Zoran Šumadinac, tvrdi da je u pitanju vješto izrežirana afera, te da je Jelena žrtva planetarnih aspekata. Opširnije, čitajte u printanom izdanju.

Sarajevska fitoterapeutkinja Senka Mušanović ima lijek koji je jači od vakcine protiv gripe. Potvrdio nam je to i Sarajlija Asim Kamber kojega donedavno, ni vakcine nisu mogle spašavati. Gripa ga napadala i tada. Počiteljski sirup je počeo uzimati zbog povišene masnoće jetre. Brzo je taj problem riješio, ali je ojačao imunitet, pa ga evo već tri godine, gripa zaobilazi. Detaljnije o sirupu, čitajte u printanom izdanju od ponedjeljka.

Saznajte i kako liječiti astmu te zašto je bamija, dar bosanske kuhinje, idealno jelo za dijabetičare i najbolji prirodni afrodizijak.

Još pročitajte šta o vama, na osnovu psihologije prostora, govori enterijer u kojem živite? Arhitekta Milena Obradović, u svojoj knjizi „Psihologija prostora” dokazuju da svaki ambijent liči na svog vlasnika i da se njihovi karakteri podudaraju: Po namještaju se otkivaju mazohisti, narcisi i zdravi karakteri: Žene u lošem braku vole kitnjasto, neobrazovane osobe streme skupim stvarima…

Pročitajte i kako nedostatak magnezija utječe na svaki dio tijela – od srca do nokta!

Astronumerolog Damir Igor otkriva: Šta vam poručuje Sudbinski broj: Jedinice muči sujeta, Sedmice radoholizam, Petice će pokopati tuđa dobrota!

U istinitim pričama pročitajte: Milan Stojnić Džimi, najstariji reli vozač i šampion u Evropi: BEZ STARCA NEMA UDARCA!

Za ljubitelje misterija, izdvajamo članak: PROKLETSVA SLAVNIH: Ko dijeli kuću sa sablasnom damom, a ko troši hiljade na istjerivače duhova?

Duhovni iscjelitelj Aljo Harić savjetuje: Bijelim lukom protiv negativnih sila

– Za sve tegobe i bolesti ima lijeka, samo ga treba potražiti na pravom mjestu. U toku dana ako musliman prouči “El-fatihu” i “Bismille” on je odmah sam sebe zaštitio od negativnog utjecaja. Med je jaka spona i sa dovama čini čuda u ozdravljenju čovjeka. I bijeli luk je moćno sredstvo.

Kako se liječiti, zaštititi – čitajte od ponedjeljka.

Zanimljiva je i ispovijest Senke Ćorić, medicinske sestre iz Zenice, kojoj je sve bolesti, izliječila – ne medicina, nego duhovna iscjeliteljka Kada Radetinac.

– Kada je Vanga, kraljica na Balkanu – poručuje Senka.

U tekstu: Brazilski doktor Cicero Coimbra svojim protokolom već 16 godina uspješno liječi oboljele od teških autoimunih bolesti: vitamin D zaustavlja multiplu sklerozu?! – pročitajte ispovijest Beograđanke Marije Stajkić kojoj je protokol podario novu šansu za život.

  • Nakon porođaja 2015. godine pojavili su se prvi simptomi MS-a, poput nedostataka ravnoteže i slabijeg perifernog vida, situacija je progresivno bivala sve gora. Imam primarno progresivan MS koji još nije zvanično dijagnostikovan, jer je protokol zaustavio progresiju prije zvanične dijagnoze – kaže Marija, koja trenutno uzima 90 000 IU vitamina D. Opširnije, čitajte u najnovijoj Auri.

U našoj tradicionalnoj akciji izbora najboljih alternativaca za 2018. godinu, burno je.Sudeći po pristiglim glasovima, zlatu su najbliži fitoterapeut Mirsad Krnjić, pčelar Elvir Šehić, duhovna iscjeliteljka Kada Radetinac

Saznajte i kako osvojiti knjige, kristale, besplatne natalne karte, odgovore vidovnjaka i astrologa ali i kako je Kakanjka Aida Karamović napravila revoluciju u njezi kože – njen maslac preko noći briše strije!

www.aura.ba

 

 

 

 

Komentari

komentara