Karakter zapisan s datumom rođenja: OSOBE ROĐENE PETOG U MJESECU ZNAJU S NOVCEM, A PRVOG I DESETOG SU VOĐE…

Vibracija broja datuma rođenja s nama ostaje cijeli život, a poznavanje te energije pomoći će nam da shvatimo sebe, svoje postupke i svoje odnose s okolinom. Isto tako, poznavanje nečijeg datuma rođenja i osobina koje taj broj donosi pomaže pri shvaćanju drugih i ostvarivanju boljeg odnosa.

Svaki broj ima drukčiju i jedinstvenu vibraciju. Ta vibracija se ne može promijeniti niti ignorirsati, nego je potrebno naučiti živjeti u skladu s njom, smatraju numerolozi. Brojevi se nalaze u datumu rođenja, a svaki od njih ima posebno značenje i daje izvjesne osobine osobi rođenoj na određeni datum. Karakteristike koje nam daju brojevi ne treba posmatrati kroz prizmu pozitivnog ili negativnog, nego ih jednostavno treba prihvatiti kao dio ličnosti.

Vibracija broja datuma rođenja s nama ostaje cijeli život, a poznavanje te energije pomoći će nam da shvatimo sebe, svoje postupke i svoje odnose s okolinom. Isto tako, poznavanje nečijeg datuma rođenja i osobina koje taj broj donosi pomaže pri shvaćanju drugih i ostvarivanju boljeg odnosa.

Tako ćemo se, otkrivajući sebe, moći i razvijati. Numerologija može pomoći pri shvaćanju naših jakih strana, koje potom možemo iskoristiti kako bismo ispunili svoje životne zadatke. Također, numerologija može pomoći pri otkrivanju naših slabosti, svega onoga na čemu trebamo raditi i što nam predstavlja životni izazov. Najpotpuniju će interpretaciju naših životnih brojeva dati iskusni numerolog.

Brojevi jedan i deset dijele osobine iznimne snage, vodstva i sklonosti preuzimanju odgovornosti. Također, dijele osobine hrabrosti za ostvarenje novih ideja, kreativnosti te mogućnost rješavanja svega što im se nađe na putu. To je zbog toga jer se broj deset opisuje kao broj jedan uvećan deset puta.

Slično pravilo vrijedi i kod brojeva devet i osamnaest. Osobe rođene devetog u mjesecu pokazuju razumijevanje i suosjećanje prema drugima. Razvijaju interes za filozofiju, a nisu im strane ni velike životne promjene te ih promjene oblikuju, što dovodi do njihove izrazite tolerancije prema drugim kulturama i običajima.

Osamnaest je najsvestraniji od svih brojeva i može se svesti na devet. S obzirom na to da je osamnaest devet puta dva, osobe rođene 18. imaju dva puta jače izražene osobine od onih na koje utječe broj devet. Rođeni 18. mogu učiniti mnogo više od ostalih, interesi su im vrlo raznoliki, a talenti neograničeni. Sposobni su učiniti sve što si zacrtaju. Moć i vrline ipak ne upotrebljavaju samo za vlastitu korist nego i kako bi pomogli drugima, što je odraz iznimne tolerancije prema svima koja je izražena u broju devet.

Brojevi sastavljeni od dvije cifre mogu preuzeti pomalo od obiju brojki. Tako brojevi između 21 i 29 poprimaju osobine broja dva te onoga koji ga slijedi.

Osobe rođene drugog u mjesecu sklone su ispunjavati tuđe želje, neovisno o tome je li riječ o članu obitelji ili poznaniku. Broj tri je broj iznimne društvenosti.

Osoba rođena 23. u mjesecu vjerovatno će pokazati pomalo osobina broja dva i broja tri, kao i virtuoznost u baratanju riječima. To im omogućuje da budu predvodnici masa kao govornici, što je zapravo manifestacija privlačnosti broja tri.

Broj četiri upućuje na vrijedne osobe koje završavaju svaki započeti projekt vodeći se geslom: “Što možeš učiniti danas, ne ostavljaj za sutra”.

Broj pet označava spremnost na promjene koje osobe rođene ovoga datuma prate cijeloga života. Trebaju ih prihvatiti kao lekcije. Posebno su sklone humanitarnom radu osobe rođene šestog u mjesecu. One su spremne iskazati ljubav prema svima. Kontemplativna priroda osobina je rođenih sedmog iako trebaju pripaziti da se zbog toga posve ne povuku iz društva. Osobe rođene osmog znaju s novcem.

Šta datum rođenja govori o vama?
1 – Rođeni prvog stvoreni su za ulogu vođe snažne ličnosti.
2 – Izuzetno ste skloni saradnji, i u poslu i privatno.
3 – Središte ste zbivanja, plijenite društvenošću.
4 – Radišni ste, a logično promišljanje vam je jača strana.
5 – Vaš će život biti obilježen stalnim promjenama.
6 – Pronalazite se u obrazovanju i humanitarnom radu.
7 – Vrlo ste skloni kontemplaciji, a privlači vas i umjetnost.
8 – Izvrsno se snalazite u finansijskim vodama.
9 – Shvatate druge ljude i imate razumijevanje za njih.
10 – Možete se uloviti u koštac sa svime što vam se nađe na putu.
11 – Osjećajna ste osoba i ponekad zbog toga patite.
12 – Posjedujete urođeni šarm i magnetsku privlačnost.
13 – U poslu ste jako koncentrirani i predani.
14 – Mudrost, intuitivnost i kreativnost vaše su osnovne karakteristike.
15 – Ljubazni ste, strpljivi i spremni pomoći svakome.
16 – Izuzetno ste naklonjeni bliskim i dragim ljudima.
17 – Inventivni ste i kreativnošću ostvarujete svoje ideje.
18 – Posjedujete jaku karizmatičnost i svestrani ste.
19 – Pustolovnog ste duha i ne plašite se izraziti osjećaje.
20 – Žrtvujete se za dobro drugih, ali pritom zaboravljate sebe.
21 – Zanimaju vas ljudi i uživate u velikom društvu.
22 – Planirate svaki korak i vjerujete prije svega u sebe.
23 – Rođeni ste govornik, briljirate s riječima.
24 – Uočavate ljepotu u svemu oko sebe i to vas ispunjava.
25 – Karakteriziraju vas strpljivost i kontemplacija.
26 – Snažni ste i ambiciozni, iskoristite to u poslu.
27 – Vaša životna iskustva su mnogobrojna i zanimljiva.
28 – Kreativni ste i originalni, u potrazi za stabilnošću.
29 – Intuitivno shvaćate probleme drugih.
30 – Uvijek govorite ono što mislite i osjećate.