Kameno srce: MAJKA OSTAVILA 4 SINA I MUŽA, POBJEGLA S ČOVJEKOM KOJEG JE UPOZNALA PREKO FB-A!

Samohrani otac Senad Porić, nakon 13 – godišnje bračne zajednice u kojoj je dobio 4 sina, kaže da je supruga nestala preko noći. On radio, ona “fejzbukala” i našla ljubavnika

Iz Distrikta Brčko u Bosni i Hercegovini dolazi nam jedna šokantna priča, naime, mediji su prenosili priču o majci koja je ostavila četiri sina – najstarijeg, 13 godišnjeg Mirzeta, koji brine osvojoj mlađoj braći sa 11, pet i jednom godinom života.

Njihov otac Senad Porić radi na građevini kako bi uspio da nahrani djecu. U razgovoru sa novinarom i ekipom koja je obišla porodicu i pomogla im, dječak je plakao i pitao se zašto je to majka uradila njima kada su je mnogo voljeli. Njihova majka je otišla živjeti sa drugim čovjekom u Kakanj, a upoznala ga je preko društvene mreže Facebook.

Cijelo mjesto gdje oni žive ostalo je šokirano postupkom ove majke, mnogi se pitaju ima li ona uopšte dušu i kakva je to osoba.

U jako teškim uslovima dječaci žive sa svojim ocem koji se bori da ih prehrani a on nam je kroz suze rekao da nikad svojoj ženi nije uradio ništa loše, nego se borio za porodicu i da nema nikakvo opravdanje za nju i njen postupak.

“Svaki brak ima problema, ali nisu to bili problem za ovakav rastanak. Mislim, da je imala previse slobodnog reena. Ja na poslu, ona na FB-u, zapostavila je i djecu. I samo je otišla… Navodno, s nekim je u Kaknju – kaže Senad Porić.