Kakvu ženu traže; Rakovi priželjkuju novu majku, Jarčevi vole starije i ozbiljne, Bik punije, Vaga baca oko na zadnjicu i grudi….

Zanima vas kakvu ženu traži koji znak u horoskopu? Ovaj tekst će vam pomoći da provjerite koje su vam šanse da osvojite osobu na koju ste bacili oko.

OVAN
Ovnovi su skloni mršavijim damama, a naročito vole crvenokose i plavuše. Međutim, njima je izgled u drugom planu. Ono što Ovan zaista očekuje od žene jeste da mu se uvijek prilagođava i da ne zahtijeva nikakve kompromise jer on želi da bude glavni.

BIK
Bik ima dva zahtjeva – njegova draga mora da bude sjajna u krevetu, ali još bolja u kuhinji. Bira žene hedoniste koje su uvijek sređene, našminkane i dotjerane, i vole kada njihove dame imaju obline.

BLIZANCI
Blizancu je najvažnije da imate dobar smisao za humor i da ste uvijek spremne za avanturu. Ozbiljne priče kod njega ne prolaze. Generalno vole mršavije djevojke, ali to kod njih nije čvrsto pravilo jer vole da probaju sve.

RAK
Rak u suštini ne traži ženu već drugu majku. Morate sjajno da se složite sa njegovom porodicom, i morate da sve njegove potrebe stavljate u prvi plan. Rak voli dame sa oblinama, a najvažnije im je da ima velike grudi, i po mogućstvu plavu kosu.

LAV
Lav traži ženu kojoj neće dosaditi da mu se vječno divi, čak i kada po hiljaditi put prepričava isti podvig. On to neće uzvatiti istom pažnjom, već skupim poklonima. Ne voli hladne i zatvorene žene, a vole atraktivne djevojke sa silikonima. Što više vještačkih detalja, veća šansa da ćete ga osvojiti.

DJEVICA
Djevica traži idealnu ženu, i zato je velika šansa da će ostati sam. Kada ovaj muškarac zamišlja ženu, ima viziju idealne domaćice iz pedesetih godina prošlog vijeka. Biraju neupadljive žene i nemaju neke posebne zahtjeve kod fizičkog izgleda.

VAGA
Vagi, kao i Lavu, morate stalno da se divite. Muškarac u ovom znaku želi ženu koja će da mu parira, ali za razliku od Lava, nikako ne voli silikone, vještačke nokte i kosu i slične dodatke. Bitno mu je da partnerka ima stila, a najviše pažnje obraća na zadnjicu i grudi.

ŠKORPIJA
Škorpija želi strastvenu i vatrenu ženu koja može da se sa njim izbori u krevetu, ali koja ga nikako neće praviti ljubomornim. Oni nemaju poseban tip građe jer traže posebnu energiju koju žena ima, a koja dokazuje da može da ga isprati.

STRIJELAC
Strijelčevi nikako ne idu uz ljubomorne žene. Ako pokušate da ga kontrolišete, smatrajte da je ljubav pukla. On u suštini i ne traži ženu u klasičnom smislu, već nekoga ko će biti tu kada mu treba i otići kada on poželi da ide dalje. Vole visoke djevojke sa dugačkim nogama.

JARAC
Prvo ćete godinama čekati da vas Jarac uopšte uzme u obzir, a onda ćete morati da se pomirite sa tim da je posao uvijek prioritet. Takođe ćete morati da se pomirite sa tim da nikad neće pokazati previše emocija, čak i kada se guši u njima. Jarčevi često biraju djevojke starije od njih. Vole kada su žene mršave i sa grubljim crtama lica.

VODOLIJA
Vodolija od žene traži da mu na prvom mjestu bude prijatelj, a onda ljubavnica. Bitno mu je da se svi vaši stavovi poklapaju. Ne traži domaćicu već ženu sa kojom će razmjenjivati stavove i ideje. Nema određeni tip žene, interesuje ga samo harizma.

RIBE
Ribe žele djevojkui koja će maštati sa njim i beskompromisno vjerovati u njega. Vole neobične djevojke sa specifičnim modnim ukusom i drugačijim pogledom na svijet. Više cijene dušu od izgleda, a privući ćete ga ekscentričnim odijevanjem.(thoughtcatalog.com)