Kakvi ste u seksu; u koju kategoriju spadate – vanilija seks, čokoladne mrvice, švedski ili sigurnosni seks?

Javna je tajna da mnogi od nas provode podosta vremena razmišljajući o seksu i seksualnom životu drugih ljudi. Pokušajte se pronaći u ovom popisu ?


I ženama i muškarcima seks je jedna od najomiljenijih tema za razgovor. Obično se analizira kakav ko ima seksualni život? To su teme u kafanama, na muškim ili ženskim sijelima. Možete sada i sami sebe pronaći u ovim kategorijama. Pročitajte tekst i provjerite dokle ste stigli u ovim uživanjima.

Sigurnosni seks

Ovaj par je opsjednut zaštitom. Kondomi, pilule, dijafragma, spermicidni gel, temeljito higijensko ribanje prije seksa… Nikad analno, rijetko do nikada oralno, samo penetracija i to sve dobro umotano i “zapakovano”. I dok bi svi trebali voditi računa o sigurnom seksu, ovaj par ide u ektreme. On bi se cijeli zamotali u kondom kad bi mogli i nakon seksa se temeljito oribali dezinfekcijskim sredstvom. Kod ovih „Sigurnosnih parova“ predigra se svodi na dezinficiranje, “gumiranje” i “geliranje”, oni rijetko razmišljaju o približavanju svojih usana njegovom spolovilu (i obrnuto).

Sramežljivi seks

Sramežljivi parovi su oni koji bi željeli ludo i strastveno voditi ljubav, ali su presramežljivi da bi partneru ispričali svoje fantazije. Kod njih je u spavaćoj sobi za vrijeme seksa svjetlo uvijek ugašeno i obično su još prekriveni pokrivačem, pa zapravo gotovo da se još nisu niti vidjeli goli. Obično imaju nekoliko (do tri) poza koje stalno prakticiraju. Sramežljivi seks je sličan sigurnosnom, no s nekim drugim inhibitorima. Bez obzira kako izgledali, ovi parovi se uvijek osjećaju kao da loše izgledaju kada su goli i ne žele da ih se gleda. Oni imaju slatke nadimke za intimne dijelove svojih tijela, ali nikad ne govore za vrijeme seksa ili se preglasno glasaju. I oralni seks je uglavnom isključen, jer bi to značilo poprilično intimno zbližavanje s partnerovim spolovilom. Oni generalno osjećaju da žele seks, ali se nikad ne prepuste do kraja.

Seks za specijalne prilike

Ovaj par čuva seks za posebne dane u godini. Godišnjice, rođendane, Nove godine, bajrame, božiće, slave…Obično uključuje veće količine alkohola i smatra se dugoočekivanom poslasticom. Ovaj par ima dvije podvrste. Prva su oni kojima je seks obično “dosadan” pa se počaste novitetom za godišnjice ili neki drugi važni datum – uključe više poza ili seksualnu igračku. Druga podvrsta su oni parovi kojima su to zbilja jedini dani u godini kada se seksaju (koliko god to čudno zvučalo). Ovom paru rođendani ne mogu doći dovoljno brzo i nikad ih ne preskaču. A zašto se seksaju samo za posebne prilike? To niko, vjeroatno ni oni sami, ne znaju.

Vanilija seks

Vanilija kategorija ima mnogo varijabli. Ovo generalno znači da ovaj par radi uvijek istu stvar. Oni se drže šablone koju su ustanovili na početku veze. Na primjer: prvo oralno za njega, pa oralno za nju, pa je on gore, a nakon toga ona. Tu negdje (osim ako nisu jako dobre volje pa ubace i doggy style) priča staje. To je to, vanilija bez dodataka. Fina, ali s vremenom dosadna. Vanilija ste i ako imate istu rutinu, ali s vremena na vrijeme ubacite neku dodatnu aktivnost. Ako koristite neko seksualno pomagalo svaki četvrti put ili ako s vremena na vrijeme promijenite redoslijed poza. Da, još uvijek ste vanilija, samo malo kvalitetnija. Ne ona od marku, nego oona od pet maraka.

Seks sa čokoladnim mrvicama

Ovo je zapravo vanilija seks sa čokoladnim mrvicama. Što su ove mrvice? Pa… ubacite malo žestokog petinga, učinite to u kadi, hodniku ili na podu u dnevnoj sobi, za vrijeme seksa svaki puta koristite nasumične poze. Možda ponekad zajedno pogledate i pornić (ali rijetko) ili se odlučite poseksati u četvrtak iako se inače obično seksate za vikend – i to su čokladne mrvice, male varijacije koje čine svijet ljepšim.

Švedski stol seks

Parovi koji su u redu za švedski stol barem se trude isprobati nove stvari. Oni eksperimentiraju s pozama, pornićima, igračkama, ispunjavanjem maštarija. Uglavnom, pokušavaju nešto što još nisu isprobali. Oni prakticiraju oralni seks, analni seks, mijenjanju poze, “pohvataju” se gdje i kako god stignu, probavaju svega pomalo što se nudi na švedskom stolu. Ovi parovi imaju aktivnosti kojih se drže (primjerice: oralno, igra bradavicama, poze 69 i misionarska) no uvijek su voljni isprobati nove stvari. Ponekad im se nešto što isprobaju ne dopadne, no to ih ne obeshrabruje da dalje istražuju nove stvari. Ovi parovi imaju raznovrstan i uzbudljiv seksualni život. Ovi se parovi uvijek vraćaju po repete i rijetko kada idu za neki drugi švedski stol.

Ekstremni seks

Ovi parovi vole sve ono što se drugi ne usude probati. BDSM (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam), lateks, razni fetiši, swinganje i brojne druge parafilije… Iako oni sebe ne smatraju ekstremnima, pitajte samo jednu Vaniliju što misli o “zlatnom tušu” ili nečem sličnom… Ovi parovi uvijek se trude pronaći načina da pomaknu granice, obično daleko van granica većine populacije. U stvari, što šokantnije, to je bolje i uzbudljivije.