Kakvi rekordi: OVI SU BRAKOVI HOLIVUDSKIH ZVIJEZDA TRAJALI PO NEKOLIKO SATI!

Čak i prema holivudskim standardima, ovi brakovi trajali su nevjerovatno kratko. Svi su trajali manje od godinu dana, a neki od njih samo 55 sati. Dženifer Lopez, Dru Barimor i Pamela Anderson imaju čak po dva braka kraća od godinu dana.

Dženifer Lopez i Kris Džad
Njen prvi brak sa Ojani Noom trajao je 10 mjeseci, a drugi, sa Krisom Džadom još kraće – samo 218 dana ili nešto više od 7 mjeseci.

Pamela Anderson i Kid Rok
Pamela nije imala mnogo sreće. Nakon četvoromjesečnog braka sa Kid Rokom, godinu dana kasnije bila je u dvomjesečnom braku sa Rikom Solomonom.

Elizabeta Tejlor i Konrad Niki Hilton Jr
Elizabet Tejlor i Konrad Hilton bili su u braku samo 205 dana, ili nešto manje od 7 mjeseci. Nakon toga, ona se udavala još 7 puta.

Dženifer Espozito i Bredli Kuper
Dženifer Espozito i Bredli Kuper bili su u braku samo četiri mjeseca. Vjenčanje je održano u decembru 2006, a glumica je već u maju 2007. tražila razvod.

Kim Kardašijan i Kris Hemfris
Kris Hemfris i Kim Kardašijan bili su u braku samo 72 dana. Nakon što su bili vjereni 90 dana, vjenčali su se 20. avgusta 2011, a već 31. oktobra Kim je tražila razvod zbog “nepomirljivih razlika” među njima.

Šer i Greg Alman
Samo tri dana nakon konačnog razvoda od Sonija, Šer je otišla do Las Vegasa i udala se za rokera Grega Almana. Već 9 dana kasnije, 9. jula 1975, Šer je odlučila da se razvede.

Denis Rodman i Karmen Elektra
Brak Denisa Rodmana i Karmen Elektre trajao samo 9 dana.

Britni Spirs i Džejson Aleksander
Britni i Džejson definitivno su pobijedili – vjenčali su se u Las Vegasu pod dejstvom alkohola i bili su u braku samo 55 sati.

Dru Barimor i Džeremi Tomas
Dru Barimor i Džeremi Tomas vjenčali su se 20. marta 1994. Barimor je podnijela zahtjev za razvod za manje od dva mjeseca. Brak sa Tomom Grinom potrajao je ipak malo duže – 163 dana, odnosno oko 5 i po mjeseci.

(aura.ba)