Kakve su žene RIBE: Vjerna ljubavnica i odana partnerica, voli djecu do Mjeseca i natrag!

Datum: 20. februar- 20. mart.

Žena Ribe je maštovita, romantična i spiritualna. Ribe žene imaju duboke emocije, ali često skrivaju svoju strastvenu, osjetljivu prirodu. Ribe žena je pravi sanjar. Ona stavlja veliki naglasak na neviđeno u svom životu, bilo da je to njezina intuicija, njezini osjećaji, ili svijet duhovnosti i religije. Ovo je žena koja je uvijek u potrazi za dubljim značenjem.

Ribe Žena u ljubavi očekuje magiju i misteriju. Romantika i žena Riba je poput ljetne oluje, ide od topline i kiše, kroz sukobe s grmljavinom i munjama, do mira i spokoja. Ona daje sve kada je u pitanju ljubav. Ona je vjerna ljubavnica i odana partnerica. Ona treba partnera koji ju može zaštititi i pružiti osjećaj sigurnosti. Ona je velikodušna u svojim odnosima, a može i previše davati. Rak, Škorpion ili Djevica su idealni partneri za Ribe.

Ribe su izuzetno osjetljive na potrebe drugih. Te suosjećajni žene su tu da pomogne drugima – to je njihova misija. Ribe Žena je odana prijateljica. Ona će pružiti utjehu i savjet svojim prijateljicama.

Zaboravite normalan uredski posao jer korporativni svijet jednostavno nije za Ribe. Ona treba koristiti svoju kreativnost i kada je to dopušteno, posvećuje se u potpunosti na zadatke. Ova žena je dobar savjetnik, pisac, glazbenik, knjižničar, detektiv, socijalni radnik ili dizajner.

Iako je vrlo intuitivna, ona može biti nepraktična u donošenju financijskih odluka, jer se te odlike temelje na emocijama.

Ribe majka voli svoju djecu do Mjeseca i natrag, ali ponekad je možda teško disciplinirati ih. Ona je spremna žrtvovati vlastite potrebe, tako da djeca mogu imati sve i ostvariti svoje snove.

Riba je nešto poput kameleona, ona je vrlo fleksibilna kada je riječ o stilu i modi. Ona voli stereotip, ali ne voli biti rob aktualnim trendovima. Ona ne voli restriktivnu odjeću, cijeni jednostavnost. (aura.ba/sibila tarot)