KAKVE SU VELIKE ZVIJEZDE U KREVETU, KO SU ZEČEVI, KO NE ZNA DA SE LJUBI, A KO JE NARCISOIDNI DOSADNJAKOVIĆ?

Za  Severinu se zna da je vatrena, Suzanu Maničić da je nježna. Sve se može vidjeti i na njihovim video uracima, nezasita i vatrena je bila Zlata Petrović, hladna i odsutna u krevetu je bila Vesna Zmijanac. Od muškaraca za velike ljubavnike važili su Šaban Šaulić, Saša Popović, Zoran Kalezić, Halid Muslimović, Blaž Slišković koji je čak i Brenu osvojio za jednu noć u minhenskom hotelu. na listi velikih ljubavnika je i Husref Musemić….  

Za ovim zvijezdama uzdišu milioni žena i muškaraca koji maštaju kako bi to bilo da provedu sa njima jednu noć. Sudeći prema riječima bivših ljubavnika, ne propuštaju mnogo.

HJU HEFNER

Iako je je živio u kući sa nekoliko zečica, Hju baš i nije neki kralj seksa. Prema riječima njegove bivše vjerenice Kristal Haris, Hefner ima problema sa samopouzdanjem pa se tokom seksa nikad ne skida. Osim toga, akcija s njim traje tek nekoliko minuta.

“Nikad nije uspio da me uzbudi”, rekla je Kristal u intervjuu Hauardu Šternu.

 PARIS HILTON

Kakva je bogatašica u krevetu njeni obožavaoci mogu vidjeti u kućnom video-snimku “One Night in Paris”. Njen bivši dečko Nik Karter otkrio je da Paris u stvari baš i ne voli seks.

“Oslanjala se na drogu i alkohol”, kaže bivši “Bekstrit boj”.

 

KOLIN FAREL

Glumac koji važi za velikog zavodnika navodno se ne može pohvaliti ljubavnim umijećem. Jedna njegova bivša je rekla da je Kolin u krevetu “uzbudljiv kao Miki Maus”, te da često mijenja djevojke jer nijedna ne želi da ostane kraj njega.

 

 

KETI PERI

Pjevačici su nedavno zatražili da rangira svoje slavne bivše ljubavnike prema ljubavnom umijeću. Na trećem mjestu je bio D J Diplo, na drugom Orlando Blum, a poznati ženskaroš Džon Mejer na prvom.

Nije spominjala bivšeg supruga Rasela Brenda, ali ni on nije imao baš pohvale za nju:

“Tokom seksa s Keti razmišljao sam o puno drugih žena. Djelovala je nezainteresovano.” – kazao je D J Diplo i dodao da se seksa s Keti ni ne sjeća.

 DŽASTIN BIBER

Mlada pop zvijezda još nije naučila bonton u krevetu. Mnoge njegove bivše nazvale su ga jako sebičnim ljubavnikom.

“Puno očekuje od djevojke u krevetu, a sam gotovo ništa ne radi”, rekla je jedna za američki tabloid.

 

TEJLOR SVIFT

Pjevačica koja je svakog poznatog bivšeg dečka opjevala navodno je previše čedna. Tabloid “Star” od njenog bivšeg ljubavnika navodno je saznao da Tejlor samo voli da se ljubi, a rijetko poželi seks. Čak ju je nazvao dosadnjikavom.

Zato su joj, kažu, veze i neuspješne.

 

DREJK

Pjevač koji je uspio da osvoji Rijanu navodno svojim partnerikama ne pridaje pažnju, jer je zauzet gledanjem sebe u ogledalu tokom akcije. Jedna od njegovih bivših nazvala ga je narcisoidnim dosadnjakovićem i rekla je da nije baš obdaren.

 

Kad su u pitanju zvijezde s balkanskih prostora, za Severinu se zna da je vatrena, Suzanu Maničić da je nježna. Sve se može vidjeti i na njihovim video uracima, nezasita i vatrena je bila Zlata Petrović, hladna i odsutna u krevetu je bila Vesna Zmijanac. Od muškaraca za velike ljubavnike važili su Šaban Šaulić, Saša papović, Zoran Kalezić, Halid Muslimović, Blaž Slišković koji je čak i Brenu osvojio za jednu noć u minhenskom hotelu, pa Husref Musemić….