Kakva je tvoja ljubavnica po horoskopu? Vodolijama mozak najjača erogena zona, Vage umjetnice u ljubavi, žene Ovan – bijesne tigrice…

Žena može biti tvoj najbolji prijatelj, ljubavnica, najveći neprijatelj i najgora noćna mora. Sve zavisi kako se ponašaš prema njoj. Pogledajte šta horoskop može reći o ženama koje se nađu u poziciji ljubavnice i šta možete očekivati od njih.
OVAN
Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače zna da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprijekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Jednom kad se uzbudi, ona je razbjesnela tigrica koja ne može da se ukroti sve dok je ne zadovolje. Ako ne možete da se snađete, ostanite što dalje.

Ona nije za amatere ili ljude slabog srca… Ako vam ne smetaju ožiljci, pustite ženu Ovna da se razigra. Mars, planeta koja podstiče erotiku ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do poslednjeg daha. Krote se nežnošću ali i autoritetom.

BIK
Predstavnice ovog znaka plijene pažnju svoje okoline svojom pojavom, svjesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila vještinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmjeri svoje erotske antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge…

Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtjevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Romantična je, voli krzno pa će poželjeti da vodi ljubav na krznenoj prostirci ili na bundi na podu. Uvijek će izgledati izuzetno zavodljivo.
Za nju je najveće zadovoljstvo da se osjeća voljenom, da joj se poklanja velika pažnja (i u vidu skupih poklona, čime kvari opšti utisak jer ostavlja utisak da naplaćuje zadovoljstvo koje je pružila!).

BLIZANCI
Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lijepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom djevojkom… kao da je cijeli harem u njoj jednoj, uvijek gleda ispred sebe, uvijek željna izazova. Ona od muškarca, prije svega, zahtijeva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uletjeti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću.

Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mjesta vođenja ljubavi. Kako bi bilo divno da može da vodi ljubav na dva mjesta u isto vrijeme! Progonjena svojom neumornom maštom, beskrajnom radoznalošću zna da bude i biseksualna jer znak Blizanca predstavlja i muškarca i ženu.

RAK
Ona je zagonetna, privlačna, nedokučiva poput njenog zaštitnika Mjeseca. Spada među najopasnije zavodnice Zodijaka. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera.

Ponekad djetinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melanholična, uspijeva da u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih osjećaja. Erotična i strastvena ali previše stidljiva da učini prvi korak jer se plaši da izađe iz svoje ljušture. Muškarac mora da je ohrabri na najsuptilniji način dok se njena mašta ne oslobodi njenih inhibicija.

Jedan pogrešan gest i ona će se povuci u sebe. Ako joj on nađe “žicu” ona postaje čudesna ljubavnica koja zna da opčini muškarca koga voli. Užitak koji osjeća kada joj popuste kočnice oduševiće svakog muškarca.
LAV
Žena Lavica je sigurna u sebe, uvijek blistava, sjajna, senzualna, ali pomalo muškobanjsta. Kada uđe u prostoriju nemoguće je ne primijetiti je. Nastupa snagom i dostojanstvom jedne kraljice, čak i kada odlazi na pijacu. Strastvena je, dramatična, velikodušna i zagonetna.

Muškarci za njom gube glavu kakva god ona bila. Jedina mogućnost da bude ukroćena je da naleti na pravog muškarca koji će je pretvoriti u umiljatu i podatnu mačkicu. Kada joj se strasti razbude, vatra u njoj se rasplamsava do neba. I ona daje sve od sebe. Voli da je dominantna i uživa dok joj se partner divi. Ona je ponekad preveliki zalogaj za nekog muškarca. Erotična, poželjna, neustrašiva.
Beskrajna sigurnost koja izbija iz svake njene pore, mogla bi prosto da uništi muškarca koji je pored nje, a koji ne uspijeva da joj parira i da se sa njom takmiči (jer ona to očekuje!). Nije lako muškarcima sa njom!

DJEVICA
Ženu Djevicu nije lako zbuniti, ona, u bilo kojim uslovima stoji čvrsto na svojim nogama. Jedna je od onih na koju se odnosi fraza: gledaj ali ne diraj! (do određenog momenta). Ne podnosi prenagljivanje, nestrpljenje i površnost. Tek nakon što muškarac ispuni njene uslove ona će početi da se otvara poput cvijeta i nadvladaće svoju sumnjičavost. Njeno koračanje prema slatkim strastima je vrlo sporo i otežano.

Jednom kad odluči da se da, nećete se razočarati. Ona već samim poljupcem može da izludi muškarca a nastavku da i ne govorimo.

Ali nemojte da se iznenadite ako predloži tuširanje ili kupku za dvoje prije glavne akcije. To produzava predigru i zadovoljava njenu potrebu za čistoćom. Možda će vas dobro “oribati” prije nego što vam dozvoli bilo kakav kontakt. Nemojte da se uvrijedite. Takve su Djevice! Opustite se i uživajte.
Nastavak na ovom linku:

Kakva je tvoja ljubavnica po horoskopu? Vodolijama mozak najjača erogena zona, Vage umjetnice u ljubavi, žene Ovan – bijesne tigrice…