Kakva je tvoja ljubavnica po horoskopu? Vodolijama mozak najjača erogena zona, Vage umjetnice u ljubavi, žene Ovan – bijesne tigrice…

Ovo je drugi dio vrlo zanimljivog horoskopa. Žena može biti tvoj najbolji prijatelj, ljubavnica, najveći neprijatelj i najgora noćna mora. Sve zavisi kako se ponašaš prema njoj. Pogledajte šta horoskop može reći o ženama koje se nađu u poziciji ljubavnice i šta možete očekivati od njih.
VAGA

Žena Vaga će sigurno osvojiti svakog muškarca već pri prvom susretu. Njeno lijepo lice nemoguće je ne primijetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privućiće pažnju okoline. Svjesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe. I uživa u tome. Glavni adut je prefinjenost u ponašanju koja se ne gubi ni u intimi. Pošto Venera, boginja ljubavi vlada njenim znakom, ona je vješta u umjetnosti ljubavi.

Uživa u predigri… poželjno je da muškarac odrecituje nekoliko stihova nekog ljubavnog soneta. Za nju je zavođenje umjetnost, a ne fizički “napad”. Pojaviće se pred vama u providnoj haljini a svjetlo iza nje će pojačati efekat. Sa njom nikada ne pokušavajte ništa na zadnjem sjedištu automobila.
Ona je prefinjena dama! Nikada ne budite kao životinja. Njoj je vrlo lako da kaze “da” kada joj se priđe na pravi način. Dopustite joj da ona osmisli ljubavnu igru, jer ne zaboravite ona je umjetnica u ljubavi.

ŠKORPIJA
Evo i fatalne zavodnice! Ona ima vatru u srcu i strast u krvi. Kod nje je sve ekstremno, od ljubavi do mržnje. Ko želi da je osvoji dovoljno je da joj pokaže svoja snažna osjećanja. Sigurno se neće povući. Snažnog je temperamenta, vrlo je ženstvena, zavodljiva, ali je pretjerano posesivna i ljubomorna, što može opterećivati muškarca koji je manje strastven od nje. U ljubavi daje sve od sebe i nimalo se ne usteže da preuzme inicijativu.

Za nju nema “zabranjenog voća” i njenim osjećanjima vrlo je teško odupreti se. Reč je o jednoj pravoj pravcatoj bombi satkanoj od erotike i strasti. Kako god da izgledaju, one zrače jedinstvenim i neponovljivim magnetizmom.

STRIJELAC
Ovde je reč o veoma duhovnoj ženi, filozofu. Jednostavna je otvorena, srdačna i povjerljiva. Ona važi za ženskog Don Žuana Zodijaka. Lako se prepušta čarima zdravog i komunikativnog erosa. Fascinantna je, izuzetno vatrena i pomalo divlja ljubavnica.

Jedini rizik koji kod nje postoji je onaj od pretjerivanja; njeno prepuštanje strastima je toliko jako, da se može učiniti prosto nezaustavljivo. Bilo bi dobro da upražnjava spiritualnu praksu, kako bi transformisala i kanalisala veliki odliv seksualne energije. Žena Strijelac igra na urođenu sklonost zavođenja.

Ona osvaja svojom iskrenošću i neposrednošću kao nevina djevojčica koja iz puke znatiželje ulazi u zabranjenu zonu. Širom otvorenih očiju i pogledom punim želje za novim avanturama, ona hrli ka ispunjenju svojih snova.

JARAC
Mnogim muškarcima je ona teško dokučiva. Muči ih njena rezervisanost i hladnoća, ali to je samo prekrivač ekstremno snažnih emocija. Potreban joj je muškarac koji će je razumjeti i koji će podstaci iskazivanje svih onih silnih osjećanja koji kovitlaju njenom dušom.

Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvatanja, stidi se da pokaže svoju uzavrelu prirodu. Kada joj otkrijete “žicu” lako varniči. Ponekad možete samo pokretom zapaliti njenu vatru milovanjem, i to neće biti tinjajući plamičak već podivljali požar. Takva je ona. Dok je mlada pretjerano je stroga prema sebi i svojim instiktima, pa tako postiskuje svoju veliku senzualnost. Sa godinama omekša i popušta svoje kočnice. Veoma je odana i teško zaboravlja svoju veliku ljubav.

VODOLIJA
Slobodoumna, neuhvatljiva, pomalo eksecentrična, žena Vodolija je fascinantna kombinacija čvrstine i stalnih iznenađenja. Čim pomislite da ste je najzad shvatili, ona pokaže novo lice. Istovremeno mudra i krajnje djetinjasta, pronicljiva i bezazlena, požrtvovana i daleka. Nadmoć koju iskazuje nad drugima proizilazi isključivo iz njenog uma. Ona je u mnogo boljem odnosu sa svojim umom, nego sa tijelom, pa se slobodno može reći da joj je mozak najjača erogena zona…

Inače je vrlo privlačna i zavodljiva, nesvakidašnja. Više je vodi mašta nego instikti. Više voli da idealizuje ljubav i okruži je nježnošću. Ona mrzi da je tretiraju kao seksualni objekat. Ne pravi kompromise sa svojim visokim standardima i insistira da joj ljubavnik pokaže dostojno poštovanje.
Ali kada ON dodirne njene ideale, sve može! Ekstremno je maštovita i kreativna. Ne postoji ništa u seksualnom priručniku što neće probati, a vjerovatno će smisliti još novije i ljepše varijacije. Sa njom nikada ne znate na čemu ste

RIBA
Zbog egzaltirane Venere, žena Riba više je od ljubavnice. Ona je stopostotna žena. Nemoguće je prozreti jer ona je Neptunova kći. Ne postoji muškarac koga ne može da osvoji ako to poželi. Ona prosto hipnotiše pogledom muškarca koji joj se dopadne. Ženstvena, sanjarka, prefinjena, srdačna ali i hirovita, distancirana i neuhvativa. Osjećanja su joj duboka i zato je površne, kratkotrajne veze ne zanimaju.

Voli da bude osvojena romantikom. Tradicionalna astrologija karakteriše Ribu kao preterano senzualnu i da treba da koristi više samokontrole. Ali ova žena nosi u sebi karakter svih žena Zodijaka, pa je gotovo nemoguće definisati je, jer stalno izmiče i transformiše se. Inače, seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotiskim epizodama. Ne treba mnogo da se probudi strast u njoj.

Namjestiće scenu kao da pravi predstavu, senzualan parfem, crni svileni veš, ako je moguće vodeni krevet, gdje pokreti podsjećaju na mirno more koje ona želi da ustalasa sa onim koga obožava. Ne zaboravite da je ona Neptunova kći, prava morska sirena…