Kakva će vam biti starost: Vodolije nikad neće ostariti, a Rakovi će ostati saosjećajni!

Nemojte pitati starost gdje vam je bila mladost nego odmah saznajte šta vas očekuje u poznijim godinama i pripremite se na vrijeme

Ovan

Pripadnici ovog znaka se ni u starosti neće odreći sportskih aktivnosti, a ukoliko u slučaju bolesti budu spriječeni postaće pravi gnjavatori. Pokušaće da zadrže ritam dnevnih obaveza baš kao i vrijeme svoje mladosti.

Bik

Bikovima se i starost okreće oko materijalnog bogatstva. Ovaj znak novac neće da dijeli lako. U slučaju materijalne oskudice u starosti Bik će postati osoba puna nezadovoljstva i gorčine.

 Blizanci

Blizanci su društvene osobe i zbog toga će se i pod stare dane mnogo družiti. Ako uz sebe imaju životnog saputnika koji je sličnog senzibiliteta kao i oni, nikada im neće biti dosadno, nego će starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima. Ukoliko se desi da ostanu sami, neće im biti potrebno mnogo vremena da obnove stara poznanstva ili steknu nova.

Rak

Čitavog života ovaj znak će biti veoma osjećajan, pa se to neće da promijeni ni u starosti. Ukoliko imaju porodicu, kao bake i deke će imati stalne posjete dragih ljudi, a u slučaju da ostanu sami provešće tužnu starost punu melanholije.

Lav

Svojim istinitim, pretjeranim ili čak izmišljenim pričama će daviti bliske osobe. Ako su zaista nešto postigli u životu, biće vrlo ponosni na to i kada se sa sijedima budu sjećali svojih divnih uspomena.

PROČITAJTE I OVO

Ne pitaju za cijenu: ovi horoskopski znaci rasipaju novac kao od šale

Djevica

Djevice će se baviti svojim dnevnim ritualima i uživati u sitnicama. Ukoliko su imale sretan život i brak, u starosti će blistati i proživljavati drugu mladost. Djevice vole da imaju kućne apoteke, u kojima će u svakom trenutku na dohvat ruke imati lijekove za psihičke i fizičke tegobe.

Vaga

Pripadnici ovog znaka ideal vide u bračnom životu. Najgore će im biti ukoliko u starosti ostanu bez partnera, pa će mnogo da se trude na nađu svog životnog saputnika. Ljubav i iskrenost su im zvijezde vodilje, tako da im je sve drugo od manje važnosti.

 Škorpija

Kada pobijede sve važne životne borbe i ostvare velike ciljeve, Škorpije će se u starosti sjećati svake svoje bitke i posvetiti rješavanju problema, sa kojima se nisu izborili ranije. Nikada ih neće pobijediti godine, već će zbog svog duha ostati zauvijek mladi i željni avantura ili će živjeti od sjećanja na nekadašnje.

Strijelac

Pregršt mudrih savjeta biće zaštitni znak Strijelaca u starosti, jer će voljeti da mudruju o raznim životnim temama. Postoji mogućnost i da se povuku u sebe, ali će njihov vedar temperament to uspjeti da nadvlada.

Jarac

Starost Jarčeva biće kao vino – što starije to bolje. Ovaj znak će disati punim plućima i onda kada ih sustignu bore, a možda će više da se prepuste uživanjima i raznim vidovima zadovoljstva nego u mladosti.

Vodolije
Vodolije se vode logikom da nikada nije kasno da nauče da voze auto ili se bave jogom, pa makar imali naboranu kožu od 70 ljeta. Za njih neće da postoji klasična starost, jer se neće osjećati staro ili barem to nikada neće da priznaju. Uz ovaj znak nikome neće biti dosadno, jer će svaki dan otkrivati nešto novo.

Riba

Zanimljiv hobi, kreativan rad ili dokolica – zavisi od pripadnika ovog znaka šta će odabrati. Neke Ribe će pod stare dane biti dosta smušene, dok će one malo pronicljivije biti u stanju da glumataju. Vežina Riba će uživati u ljenčarenju.