Kako zavode SMS-om: Ovnovi kad zamerače citiraju pjesnika, Vage šalju srcolike privjeske, Vodolija šalje duhovite poruke, Blizanci pišu romane…

Svi horoskopski znakovi pišu i šalju poruke preko mobilnog telefona, ali nisu svi baš i toliko vješti u tome! Ima onih kojima se desi da sve lijepo otkucaju, a onda pošalju poruku na pogrešan broj…
Ovan
Zašto bi on uopšte nekog zavodio, pogotovo SMS-om, kad Ovan osvaja na licu mjesta, bez uvijanja i dopisivanja (to je tako sladunjavo).Ipak, većina muških Ovnova rado će citirati nekog pjesnika, ne bi li očarao osobu na koju se nameračio. Pa, ako baš treba da bude romantičan, biće i takav, a u ljubavi je – sve dozvoljeno!

Žena Ovan će proslijediti neku duhovitu (čak i lascivnu) cirkularnu poruku na više brojeva i – sačekaće da vidi ko se “upecao”.

Bik
Kad su već izmislili mobilni telefon i dopisivanje preko SMS-a, romantični Bik će izabrati neku grafičku poruku u obliku cvijeta, recimo ruže. On nigdje i nikad ne žuri, pa će strpljivo sačekati vaš odgovor, a ako ga ne bude, poslaće buket pravih ruža na vašu adresu i čekaće ispred vaše kuće da se uvjeri da ste ga dobili (a to će snimiti mobilnim telefonom).

Žena Bik uživa u romantičnom SMS dopisivanju i mogla bi tako danima i noćima, sve dok udvarač ne preduzme odlučujući korak.

Blizanci
Ovaj maestro verbalnog zavođenja “zna znanje”, pa će vas očarati upravo porukama kojima će zasipati vaš mobilni telefon koji nećete ni ispuštati iz ruku, jer će poruke pristizati i pristizati, a vi ćete se topiti od miline, pogotovo ako ste žensko. Možda ćete imati utisak da čitate roman u nastavcima ili gledate seriju koja se prekida na najzanimljivijem mjestu, ali šarmu Blizanaca teško ćete odoljeti, jer on zna s riječima.

Ženi Blizancu dešava se da pošalje poruku na pogrešan broj što obično dovodi do neočekivano uzbudljivog ili duhovitog obrta u vezi, naravno.

Rak
Kako on voli da se dopisuje, kao nijedan drugi horoskopski znak, jer tako može da iskaže ono što ponekad ne zna ili ne može da prevali preko usta. Zato su poruke kao stvorene za emotivnog Raka, bez obzira kog je pola: njegove poruke nisu prepisane sa Interneta, niti ih proslijeđuje na više adresa, jer on se obraća jednoj i jedinoj osobi, u tom trenutku, za njega. Ponekad smišljeno pusti nježnu poruku sa drugog broja i čeka odgovor od druge strane.

Lav
Šta bi on mogao da vam napiše, a što vam već nije pokazao, kazao ili dao na znanje ili vas je već jednostavno šarmirao bez ijedne ispisane poruke. Kad odluči da vas zavede riječima, Lav ma kog pola bio, već vas je napola “obario”, pa mu preostaje samo – finiš.
A kad već do toga dođe, on će se potruditi da vas obori s nogu jednom porukom koju ćete neprestano iščitavati na displeju. Lavica zna da vam pošalje pravu poruku u trenutku kada ste već pomislili da vas je zaboravila, a onda ćete joj jesti iz ruke kao mala maca.

Djevica
Zašto gubiti dragocjeno vrijeme na dopisivanje, kad možete da se vidite u četiri oka, negdje u nekoj kafeteriji uz osvježavajuće piće i desert? Ali, i u tom slučaju, Djevica će vam poslati kratku i jasnu, nedvosmislenu poruku, a ako je ne zanimate ili trenutno niste na spisku njenih želja, praviće se da je poruku vidjela – tek sutradan…
Vrlo mudra i promućurna, žena Djevica, će na neželjenu poruku odgovoriti isto kao i na onu priželjkivanu – ćutanjem. Pa, ko razumije, shvatiće.

Vaga
Radoznala i romantična Vaga uživa i u SMS zavođenju i kao prava pjesnička duša, rado citira stihove poznatih pisaca ili strofe iz neke pjesme. Pa, vi onda razmišljajte šta je htjela da vam poruči – obično, ništa posebno, osim želje da vam stavi do znanja kako je osvajanje, za nju, najzanimljiviji dio veze.
A šta ima ljepše od čarobnog zvuka tek pristigle poruke, kad zasvijetli mali ekran mobilnog telefona okićenog nekim srcolikim privjeskom, pogotovo kod ženske Vage?

Škorpija
Ko vas to zove sa skrivenog broja, kada na displeju svog mobilnog ugledate onaj famozni “privatan broj” koji može ozbiljno da vas zaintrigira. Tajanstvena Škorpija ne voli da ostavlja tragove, čak ni u vidu poruka, mada vam može poslati SMS sa nepoznatog broja i čekati da vidi kako ćete da reagujete.
Ako šaljete poruke u njenom prisustvu, potrudiće se da vas špijunira i sazna kome i zašto pišete. Žena Škorpija napisaće vam šta je tog dana obukla ili će vam jednostavno proslijediti sliku, pa pokušajte da je ignorišete, ako izdržite.

Strijelac
On često zabrlja iz najbolje namjere, pa proslijedi pravu poruku na pogrešan broj, odnosno pogrešnoj osobi. Kad je šteta već učinjena, praviće se kao da se ništa nije desilo, ali će ubrzano smišljati koji će izgovor najbolje upaliti. Ona je duhovita i voli pomalo da “filozofira”, čak i kad šalje zavodničke poruke, ali pada na tajanstvene i nedorečene SMS-ove, pogotovo kad nije sigurna koji joj od brojnih udvarača piše.

Jarac
SMS zavođenje je kao stvoreno za romantičnog i nježnosti željnog Jarca, pa će on uživati u svakoj riječi, u svakoj rečenici nekih poruka koje će dugo čuvati u memoriji svog telefona. Kada mu je stalo do nekoga, pisaće mu iskreno, od srca, ne sluteći koliko rizikuje otvarajući svoju dušu.
Ako nije zainteresovan, Jarac će vam munjevitim odgovorom staviti do znanja da ste nepoželjni. I da nema potrebe da ga više uznemiravate.

Vodolija
Vodolija vam neće pisati romantične, već duhovite poruke, ali takve da ćete teško smisliti odgovor. I dok vi budete razmišljali, ona će se stvoriti pred vama, na vašim vratima ili će vas “slučajno” sresti u blizini vašeg omiljenog kluba ili kafića. Pokazaće vam najnoviji “ajpod” na kojem je umemorisana baš vaša fotografija, ali ne slučajno, već namjerno.
Proslijediće vam i neki video ili tonski zapis nas koji nećete moći da ostanete ravnodušni, jer Vodolija je umjetnik moderne tehnologije. I modernog zavođenja.

Ribe
Onaj ko je izmislio SMS dopisivanje, mora da je imao neke veze sa Ribama, jer njima baš to odgovara, bilo da zavode ili žele da budu zavedene. Muške Ribe pažljivo barataju s porukama, brišu ih poslije čitanja, jer se boje da ih stalna partnerka ne uhvati na (pismenom) djelu.
Ženske Ribe su nenadmašne zavodnice čak i na riječima i to pisanim u vidu SMS-a, jer znaju da odaberu pravi izraz u pravom trenutku. A onda zaćute, kao da su u zemlju potonule, dok druga strana čezne i ne zna šta će sa sobom.(Conoplja news)