Kako zavesti određene horoskopske znakove

Vatreni znakovi pružit će vam seks za pamćenje samo ako vam vjeruju u potpunosti i ako im s vama nije dosadno.

Zemljani znakovi se teško opuštaju i ne ulaze u seksualne odnose tek tako. Vodeni znakovi su maštoviti, senzualni, strastveni. Oni vole seks i ništa im nije neobično.

Ovan, Lav, Strijelac

Za vatrene znakove seks je zapravo igra. Ovi znakovi ne vole kad im je dosadno, ne vole laži i nejasne situacije. Stavite karte na sto i doživjećete strast koja se pamti. Seks na otvorenom, u prirodi, na bilo kojem neobičnom mjestu oslobodit će njihove strasti. Među ovim znakovima naći ćete mnogo egzibicionista.

Savjet: Ne opterećujte ih nebitnim stvarima i ne gušite njihovu individualnost, jer vatra se ne smije sputavati. „Ne gasite” njihovu esencijalnu prirodu. Sloboda je za njih sinonim seksualnosti, prenosi Ljepota i zdravlje.

Bik, Djevica, Jarac

Zemljani znakovi se teško opuštaju i ne ulaze u seksualne odnose tek tako. Prvo se moraju vezati za nekoga, pogotovo Jarac, da bi se opustili u krevetu. Djevica inzistira na intelektualnoj podudarnosti, njima je izgled partnera najmanje važan. Zemljani znakovi nisu prilagodljivi, teško ih je zainteresovati, a rijetko ulaze u avanture.

Savjet: Popravite im raspoloženje nekom lijepom gestom. Potrudite se da im bude ugodno i ne uljepšavajte stvari jer ovi znakovi vole realnost. Priroda, planina i ukusna hrana su njihovi afrodizijaci.

Blizanci, Vaga, Vodolija

Zaintrigirajte njihov um, ostvarite neku njihovu maštariju. Ukoliko se uklopite u ideju ideala koji imaju u svojoj glavi, to će biti savršeno. Nemojte im biti dosadni, manje riječi, više djela. Vole pričati o seksu, vole seks telefonom i erotske poruke.

Savjet: Vazdušne znakove lako je zainteresovati, ali teško zadržati. Pratite njihove želje i nastojte ne biti ljubomorni jer ih to sputava. Oni mogu ostvariti svaku seksualnu maštariju, za njih nema prepreka kada je seks u pitanju.

Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znakovi su maštoviti, senzualni i strastveni. Oni vole seks i nije im ništa neobično ni zabranjeno. Ukoliko im se svidite kao osoba, neće puno pažnje posvećivati vašem izgledu. No morate biti zanimljivi i voljeti izlaziti.

Savjet: Muzika, vruća čokolada, dobar film, kvalitetno vino, afrodizijaci su kojima neće moći odoljeti.